Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ !

Η απερχόμενη υπουργός Κριστίν Λαγκάρντ και ο νέος υπουργός Οικονομίκων ακριβώς από πάνω της! ΦΩΤΟ REUTERS

Ο 46χρονος Φρανσουά Μπαρουάν, μέχρι τώρα υπουργός Προϋπολογισμού, είναι από χθες ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, αντικαθιστώντας την Κριστίν Λαγκάρντ η οποία αναλαμβάνει επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!

Υπερφυσικές δυνάμεις ή μια κανονική απάτη;
Πρόκειται για έναν 28χρονο Άγγλο ταχυδακτυλουργό, ο οποίος διέσχισε τον Τάμεση με τα πόδια...

ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΟ!


Του ‘ρθε από εκεί που δεν το περίμενε! Ενώ ο Γάλλος πρόεδρος χαιρετούσε το πλήθος στην πόλη Μπραξ, κάποιον τον άρπαξε από το πέτο. Για κακή του τύχη, το περιστατικό «συνελήφθη» από τις κάμερες...

Και ενώ όλα κυλούσαν ωραία... ήρθε από το πουθενά ένα χέρι!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



 

Η Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο προέβη στις αναγκαίες ενέργειες προς τη γερμανική πλευρά αναφορικά με διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt που παρουσιάζει την Ελλάδα να έχει επιστρέψει στη δραχμή. «Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές.

Το BMW1 κάμπριο από 26.900 δρχ. την ημέρα», είναι το κείμενο που συνοδεύει φωτογραφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με το σήμα της Sixt. Η νέα διαφήμιση πρωτοδημοσιεύθηκε ολοσέλιδα στην εφημερίδα Die Welt και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Ο Σύμβουλος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο Παντελής Παντελούρης απάντησε στη διαφημιστική καμπάνια της Sixt με δήλωση στην οποία τονίζει ότι «πρόκειται μάλλον για παρανόηση. Προκειμένου να δεχτεί κάποιος στην Ελλάδα την προσφορά της Sixt, θα έπρεπε η χώρα να αλλάξει το νόμισμά της.



Το φυλλάδιο της προκλητικής διαφήμισης
Το φυλλάδιο της προκλητικής διαφήμισης

Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές άλλες εταιρίες, στις οποίες μπορεί κανείς να συνεχίσει να πληρώνει με το νόμισμα της χώρας, δηλαδή το ευρώ. Οι Έλληνες θα τις προτιμήσουν γιατί θα είναι και ευνοϊκότερες οι τιμές τους», είπε ο κ. Παντελούρης.

Αρμόδιοι κύκλοι παρατηρούσαν ότι με τη διαφημιστική αυτή καμπάνια η συγκεκριμένη εταιρία υπονομεύει την παρουσία τηςστην ελληνική αγορά. 

 

ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΑ Η ΡΕΑΛ !

 
 Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε την απόφασή του. Ο Ρικάρντο Κακά δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά και ανακοίνωσε στον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι μπορεί να τον πουλήσει. Ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο αστέρα (που κόστισε στους Μαδριλένους 65 εκατ. ευρώ) έχει δείξει η Ίντερ, αλλά και η....

ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΙΣ .....ΗΠΑ



 
Ο γενικός διευθυντής του Οίκου αξιολόγησης Standard & Poor's, Τζόν Τσέϊμπερς, ο οποίος επίσης προΐσταται της επιτροπής αξιολόγησης κρατικού χρέους της S&P δήλωσε χθες ότι τα ομόλογα που λήγουν στις 4 Αυγούστου, αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα χαρακτηριστούν από το επίπεδο ΑΑΑ σε εκείνο της «επιλεκτικής χρεοκοπίας» «D» (default), σε περίπτωση που η αμερικανική κυβέρνηση δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ



Αυτό που εγινε στην Αθηνα στις 29 Ιουνιου,μπροστά στο Συνταγμα,οπου αστυνομικοι χτυπουσαν βιαια τους διαδηλωτες,θα πρεπει να μας προβληματισει σοβαρα.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ !!

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο Αχιλέας Μπέος κατά την απολογία του.

ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΓΕΙΤΟΝΕΣ!




Με ανοικτό το στόμα έμειναν, το Σάββατο το βράδυ, κάτοικοι σε στενό της Πετρούπολης όταν άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο. Αμέσως βγήκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και αντίκρισαν έναν

ΝΑΙ ΜΕΝ!...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ !

Οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Νασρ έπεσαν στο κενό, λόγω των εξωπραγματικών απαιτήσεων του μάνατζερ του Μπλάνκο…
Όμως ο «Ζορό» δεν τα παρατάει! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mercato365.com», ο 28χρονος επιθετικός είναι κοντά σε συμφωνία με γαλλικό σύλλογο, όμως δεν αναφέρεται η ομάδα από την Γαλλία όπου ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!




Ο λόγος για έναν 30χρονο Έλληνα που «ρήμαζε» τις γεωτρήσεις και το δίκτυο φωτισμού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης! Όσα έκλεβε, τα άφηνε έξω από το… σπίτι του, με αποτέλεσμα φυσικά να εντοπιστούν από τους αστυνομικούς!
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γενισέας κατά τη διάρκεια έρευνας για  τις αλλεπάλληλες κλοπές στην περιοχή, ανακάλυψαν έξω από ένα σπίτι 12 κουλούρες με καλώδια που είχαν κλαπεί στις 25 Μαΐου από πομώνες γεωτρήσεων και από το δίκτυο φωτισμού σε διάφορες διασταυρώσεις.
Οι άνδρες της αστυνομίας τον παρακολουθούσαν και όταν πήγε να τις πάρει τον συνέλαβαν.
Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Ξάνθης.
Όσο για τα κλεμμένα καλώδια αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

1912: Ο υπολοχαγός Δημήτριος Καμπέρος με το υδροπλάνο «Δαίδαλος» πετά με μέση ταχύτητα 110 χιλιομέτρων την ώρα, επιτυγχάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

1934: Αναταραχή στο ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας, με την αμφισβήτηση του Αδόλφου Χίτλερ. Τελικά, ο Φύρερ επιβάλλεται, σκοτώνοντας 77 στελέχη του κόμματος ή κατ' άλλους 400. Το επεισόδιο αυτό θα μείνει στην ιστορία ως «Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών».

1936: Εκδίδεται το ιστορικό ερωτικό μυθιστόρημα της Μάργκαρετ Μίτσελ «Όσα Παίρνει ο Άνεμος», το οποίο τρία χρόνια αργότερα θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

1972: Εγκρίνεται στην Ελλάδα από την κυβέρνηση της χούντας το αυτόματο διαζύγιο.

1993: Ο Αντώνης Σαμαράς προχωρά στην ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης ενός νέου κόμματος, της «Πολιτικής Άνοιξης».

1997: Το Χονγκ Κονγκ παύει να βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο της Μ. Βρετανίας και ενώνεται με την Κίνα.


1853: Γεννιέται ο Άντολφ Φουρτβέγκλερ, γερμανός αρχαιολόγος, με σημαντικό ανασκαφικό έργο στην Αρχαία Ολυμπία. [θαν. 10/10/1907]

1911: Γεννιέται ο Τσέζλαβ Μίλος, αμερικανο-πολωνός ποιητής, βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1980. [θαν. 14/8/2004]

1958: Γεννιέται η Λίνα Νικολακοπούλου, στιχουργός.


1792: Πέθανε ο Αντόνιο Ροζέτι (Άντον Ρέσλερ), τσέχος συνθέτης και κοντραμπασίστας γεννήθηκε το 1750

1984: Πέθανε η Λίλιαν Χέλμαν, αμερικανίδα θεατρική συγγραφέας, σύντροφος του Ντάσιελ Χάμετ. («Μικρές Αλεπούδες») γεννήθηκε στις 20/6/1905

2001: Πέθανε ο Τζο Χέντερσον, αμερικανός σαξοφωνίστας της τζαζ. («Lush Life») γεννήθηκε στις 24/4/1937

ΕΧΕΙ 24 ΔΑΧΤΥΛΑ !!



Ο Yoandri Hernández Garrido είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους που ζουν στην επαρχία του Γκουαντανάμο στην Κούβα.

ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ


Πράξη δολιοφθοράς διαπιστώθηκε στο ιρλανδικό πλοίο «Saoirse» που βρισκόταν εδώ και εβδομάδες στο λιμάνι του Γκοτσέκ της Τουρκίας. 

ΤΟ GOOGLEBOOK !


Η νέα προσπάθεια που κάνει η Google να «χτυπήσει» το Facebook, φαίνεται να τραβάει τα βλέμματα των χρηστών του ίντερνετ, καθώς εκτός από τις παρόμοιες δυνατότητες με αυτές του Facebook που παρέχει, προσφέρει και μια επιπλέον δυνατότητα, αυτή της βιντεο-συνομιλίας με παραπάνω από 4 φίλους στο Google+ ταυτόχρονα.
Κάποιοι αναλυτές όμως σημείωσαν ότι απλά αναπαράγει τις λειτουργίες του facebook, προσθέτοντας την δυνατότητα βίντεο-συνομιλίας.
Η Google+ επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται φωτογραφίες, μηνύματα και σχόλια, αλλά να προσθέτει στο προφίλ της και τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Google, όπως τους χάρτες και τις εικόνες της και να επικοινωνεί με άλλες ομάδες χρηστών.

Στο παρελθόν η Google έχει κάνει δύο απόπειρες, με το Google Wave, και το Google Buzz αλλά και οι δύο έπεσαν στο κενό. Αυτή τη φορά η νέα πρόταση της εταιρείας είναι πιο οργανωμένη και με περισσότερες δυνατότητες και όπως δηλώνει η εταιρεία αυτή τη φορά θα τα καταφέρει, χάρη σε τέσσερις νέες λειτουργίες του Google+.

ΗΡΘΕ Ο ΜΑΤΟΣ ..........ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!





«Έχω έρθει στην Ελλάδα για να βρούμε μια λύση. Θέλω να γυρίσω. Όμως αν δεν βρεθεί λύση έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα το τιμήσω», ανέφερε ο Μαρσέλο Μάτος μόλις πάτησε το πόδι του στη χώρα μας.
Ο Βραζιλιάνος, έχει πει αρκετές φορές πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Superleague, ενώ θα ήθελε να επιστρέψει στην Μποταφόγκο.
Τέλος, σε προγραμματισμένο ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα, παρουσία του μάνατζέρ του, θα επιχειρήσει να πείσει τους πράσινους να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το τριφύλλι, όμως, παραμένει ανένδοτο.

ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ .....ΚΛΕΦΤΕΣ


Μεγάλες ποινές επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε πρώην υπάλληλο τράπεζας στο Βόλο και σε πρώην πελάτη για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Η πράξη έγινε το έτος 2006. Το δικαστήριο ( μετά από επτά αναβολές) καταδίκασε την πρώην υπάλληλο σε ποινή 22 ετών και τον πρώην πελάτη σε ποινή 14 ετών αντίστοιχα. Ο πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος, τιμωρήθηκε με φυλάκιση 13 μηνών με αναστολή για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος ενώ αθώα κρίθηκε άλλη μια υπάλληλος της τράπεζας.

ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ...ΚΥΚΛΩΜΑ!





Με δέος παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στους κόλπους της εκκλησίας. Η μία καταγγελία φέρνει την άλλη. Αγανακτισμένοι παπάδες, κουρασμένοι από τη καταδυνάστευση των ανωτέρων τους, ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους. Ψάχνουν να βρουν ενα στήριγμα για να καταγγείλουν την αδικία.

ΥΠΑΡΧEI...ΕΙΣΑΓΓΕΛΕAΣ;



Δείτε με προσοχή τον γυμνόστηθο κουκουλοφόρο με το ρόπαλο και προσέξτε πού βρίσκει καταφύγιο.

ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ...ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ !




Πριν από λίγα 24ωρα αρχίσαμε να ξετυλίγουμε τη γάγγραινα της  εκκλησίας.
«Θεέ και κύριε» ήταν ο τίτλος.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ..ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤ@@ΕΣ !

Θλίψη και ντροπή ταυτόχρονα


Θλίψη γιατί η πατρίδα μας έφτασε σ' αυτό το σημείο ...

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !





Δείτε τη λίστα
 ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ !
 ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ
ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ !!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΕΦΥΓΕ .....ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ !!


«Διεγράφη» από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουπλής μετά το «ΟΧΙ»στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι  δεν θα παραιτηθεί  ,αλλά θα ανεξαρτητοποιηθεί διατηρώντας έτσι την βουλευτική έδρα ως ανεξάρτητος.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!





Ομάδα νεαρών εισέβαλε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, καταστρέφοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάληψη στο δημαρχείο της πόλης.
Περίπου 50 άτομα, κατά τη διάρκεια πορείας κατά του μνημονίου, απομακρύνθηκαν από το πλήθος, παραβίασαν την είσοδο των γραφείων που βρίσκονται στην οδό Κυδωνίας και κατέστρεψαν ότι υπήρχε μέσα.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΧΑΚΕΡΣ !




Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της LulzSec ότι αναστέλλει τη δράση της, η ομάδα Anonymous εξαπέλυσε σειρά επιθέσεων κατά διαφόρων κρατών. Η αρχή έγινε με την ιστοσελίδα της κυβέρνησης της Ανγκουίλα (βρετανικό προτεκτοράτο στην Καραϊβική).

Στη συνέχεια, οι Anonymous επιτέθηκαν στη Βραζιλία, τη Ζιμπάμπουε και την Αυστραλία. Η ομάδα δεσμεύτηκε να ανεβάσει στο Internet ένα torrent με όλα τα δεδομένα και «κάποιες εκπλήξεις», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σε αντίθεση με την ομάδα Lulz Security, που εξαπέλυε επιθέσεις «για πλάκα», οι Anonymous φαίνεται να έχουν κίνητρα ιδεολογικού τύπου. Η εν εξελίξει «καμπάνια» της ομάδας έχει ως στόχο να αποκαλύψει τη διαφθορά και τον αυταρχισμό κρατικών και κυβερνητικών φορέων, αλλά και επιχειρήσεων. Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα που στέλνουν στις μεγάλες εταιρείες: «έχουμε αφήσει ακόμη μερικές μεγάλες αμερικανικές εταιρείες. Τα καλύτερα έρχονται».

Πηγή: newsbeast.gr

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ iPAD !



  To Voltaic Spark Tablet είναι μια θήκη για το iPad, η οποία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα μπουκάλια σόδας και προσφέρει ηλιακή φόρτιση στην συσκευή! Συγκεκριμένα, η θήκη προσφέρει 8Watt και μπορεί να αποθηκεύσει αρκετή ενέργεια για να φορτίσει πλήρως το iPad σας. H αναλογία είναι 1:1, δηλαδή για 1 ώρα στον ήλιο η θήκη προσφέρει και μια ώρα αυτονομία. Το Voltaic Spark Tablet διατίθεται προς $299. Πηγή: Techgear.gr

ΔΙΩΧΝΕΙ ΓΚΕΡΕ΄Ι΄ΡΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΣΤΑ

Το βαρύ συμβόλαιό του Γκερέιρο, που αγγίζει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, αποτελεί τροχοπέδη για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, γι’ αυτό και η Ένωση προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί. Το γεγονός, βέβαια του ενδιαφέροντος της Φλαμένκο για τον παίκτη, κάνει την περίπτωσή του πιο εύκολη.
Με αυτά τα χρήματα η ΑΕΚ θα κλείσει τον Λαουτάρο Ακόστα της Σεβίλλης, σύμφωνα με δημοσίευμα του «sport.onet».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα: «Γνωρίζουμε ότι η Φλαμένγκο από το Ρίο Ντε Τζανέιρο θέλει τον Ρότζερ Γκερέιρο. Οι συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιο του ο παίκτης με την ΑΕΚ βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται σύντομα να δοθεί κάποια λύση. Η ελληνική ομάδα θέλει να αποχωρήσει ο Γκερέιρο καθώς με αυτά τα χρήματα θέλει να φέρει τον Αργεντινό επιθετικό της Σεβίλλης, Λαουτάρο Ακόστα»

15 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ


Δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ τους και πολλά παιδιά στις βροχές που έπληξαν τη νύχτα της Τρίτης τα νότια των Φιλιππίνων προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες. Οι πλημμύρες έπιασαν στον ύπνο τους κατοίκους πέντε χωριών. Τουλάχιστον δέκα χιλιάδες οικογένειες αναγκάστηκαν να μετακινηθούν από τα σπίτια τους. Δώδεκα άνθρωποι αγνοούνται από την υπερχείλιση των ποταμών στην Davao City, που είχαν ως αποτέλεσμα να καλυφθούν από νερό μεγάλα τμήματα της πόλης.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ..ΚΕΡΑΥΝΟΣ



Ένας κεραυνός, 18 νεκροί μαθητές και 51  με σοβαρά εγκαύματα
Το τραγικό περιστατικό συνέβη  στη βόρεια Ουγκάντα στο δημοτικό σχολείο Ρανιάνια, σχεδόν 250 χλμ. από την Καμπάλα. Δεκαοχτώ  μαθητές βρήκαν τραγικό θάνατο όταν κεραυνός έπεσε στο δημοτικό σχολείο. Τα μικρά αγγελούδια περίμεναν να περάσει η  ισχυρή βροχόπτωση για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με την εφημερίδα The New Vision.
Μέλη των δυνάμεων της τάξης και εθελοντές μετέφεραν τα τραυματισμένα παιδιά στο νοσοκομείο αλλά ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί, γράφει η εφημερίδα επικαλούμενη τον επιθεωρητή παιδείας της περιοχής Εντουαρντ Κίρια.
"Η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι χαοτική, με την αστυνομία να προσπαθεί να κρατήσει μακριά τους γονείς που αγωνίζονται να μπουν στο νοσοκομείο", τόνισε.
Οι θάνατοι και οι τραυματισμοί από πτώση κεραυνών έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό στην Ουγκάντα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2,3 ΕΚΑΤ.ΔΟΛΛΑΡΙΑ

Τον Ιούλιο του 1881 είχε πέσει νεκρός από σφαίρα σερίφη, αφού πρώτα είχε σκοτώσει 21 άτομα. Τότε είχε βγάλει την μοναδική του φωτογραφία, σε ένα σαλούν στο Νέο Μεξικό με το αντίτιμο των 25 cent. Που να ήξερε ότι 131 χρόνια αργότερα, ένας πάμπλουτος συντηρητικός, ο Ουίλιαμ Κότς, θα την αγόραζε σε δημοπρασία 2,3 εκατομμύρια δολάρια!
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Billy the Kid ήταν τότε, ο διασημότερος παράνομος, ενώ η αρχική τιμή του έργου, στη δημοπρασία του Ντένβερ στο Κολοράντο, ανερχόταν στις 150000 δολάρια!

ΠΟΛΗ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ



 
Έμοιαζε με μία κανονική πόλη, που απαρτιζόταν από ουρανοξύστες και δέντρα, μόνο που όπως ξαφνικά εμφανίστηκε, έτσι ξαφνικά εξαφανίστηκε επίσης.

ΕΞΩΓΗΙΝΟ ....ΡΑΝΤΕΒΟΥ


Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια οι άνθρωποι θα συναντήσουν τους εξωγήινους, σύμφωνα με Ρώσους επιστήμονες. Όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, ο Αντρέι Φίνκελσταϊν, διευθυντής του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Αστρονομίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών «Η γένεση της ζωής είναι το ίδιο αναπόφευκτη με την δημιουργία των ατόμων...Η ζωή υπάρχει σε άλλους πλανήτες και θα την συναντήσουμε στα επόμενα 20 χρόνια». Ο Φίνκελσταϊν υποστήριξε ότι το 10% των γνωστών πλανητών που περιστρέφονται γύρω από τους ήλιους στον γαλαξία μας μοιάζουν με την Γη. Τόνισε πως «Αν μπορεί εκεί να βρεθεί νερό, τότε μπορεί να βρεθεί και ζωή», προσθέτοντας ότι οι εξωγήινοι πιθανότητα θα μοιάζουν με τους ανθρώπους - με δύο χέρια, δύο πόδια και ένα κεφάλι. «Μπορεί το χρώμα του δέρματός τους να διαφέρει, αλλά και σε εμάς συμβαίνει αυτό», κατέληξε.  

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ


   
Στο υποβρύχιο δαιδαλώδες σπήλαιο στα βάθη της Ρωσίας, κατάφεραν να μπουν έμπειροι δύτες προσφέροντας στο κοινό εικόνες εκπληκτικής ομορφιάς.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑ΄Ι΄ΡΟ




Τουλάχιστον 200 άνθρωποι τραυματίστηκαν στις βίαιες συγκρούσεις που σημειώθηκαν τη νύχτα της Τρίτης στο Κάιρο μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών και δώδεκα από αυτούς παραμένουν στο νοσοκομείο.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

1850: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναγνωρίζει τελικά το αυτοκέφαλο της Εκκλησίας της Ελλάδος, που είχε επιβληθεί από τη Βαυαροκρατία το 1833.

1874: Δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Καιροί» το περίφημο άρθρο του Χαρίλαου Τρικούπη με τίτλο «Τις πταίει». Σε αυτό, ο μεσολογγίτης πολιτικός καταδεικνύει ως υπεύθυνο για την πολιτική κρίση που διέρχεται ο τόπος τον βασιλιά Γεώργιο Α' και του ζητά να λαμβάνει υπόψη του κατά το σχηματισμό των κυβερνήσεων την Αρχή της Δεδηλωμένης.

1920: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκτά το όνομά της από τον βασιλιά Αλφόνσο τον 13ο, τροποποιώντας το προηγούμενο που ήταν Madrid FC.

1929: Ο Αλέξανδρος Φλέμινγκ ανακοινώνει ότι στη μούχλα ενυπάρχει αντιβιοτική δράση.

1942: Κάνει πρεμιέρα η Συμφωνία αρ. 7 («Του Λένινγκραντ») του Ντμίτρι Σοστακόβιτς.

1946: Κύριο άρθρο του ηγέτη του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη στον «Ριζοσπάστη» με τίτλο «Τραβάμε για εμφύλιο πόλεμο;».


1900: Γεννήθηκε ο Αντουάν ντε Σεν Εξιπερί, γάλλος συγγραφέας. («Μικρος Πρίγκιπας») πέθανε στις  31/7/1944

1911: Γεννήθηκε ο Μπέρναρντ Χέρμαν, αμερικανός συνθέτης. Έγινε γνωστός από τη μουσική που έγραψε για τις ταινίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ πέθανε στις 24/12/1975

1929: Γεννήθηκε η Οριάνα Φαλάτσι, ιταλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας πέθανε στις 15/9/2006


67: Πέθανε ο Απόστολος Πέτρος. (σταυρώθηκε από τους Ρωμαίους στη Ρώμη)

1951: Πέθανε ο Αιμίλιος Βεάκης, κορυφαίος έλληνας ηθοποιός του δραματικού θεάτρου γεννήθηκε στις 13/12/1884

1976: Πέθανε ο Χρήστος Παπακυριακόπουλος, διαπρεπής έλληνας μαθηματικός γεννήθηκε στις  1914

ΧΤΥΠΗΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ!

Ένα 10χρονο παιδάκι έπαιζε αμέριμνο στην παιδική χαρά κοντά στη γειτονιά του, στις Συκιές της Θεσσαλονίκης, όταν το πλησίασε ένας νεαρός, πιθανόν ανήλικος, προκειμένου να του αποσπάσει το χαρτζιλίκι του. Το παιδάκι αρνήθηκε να του δώσει τα 20 ευρώ όπου είχε στην τσέπη του και αμέσως ο ανήλικος δράστης του έδωσε μία μπουνιά στο μάτι! Ο νεαρός έγινε άφαντος με άδεια χέρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. ο νεαρός δράστης είχε γίνει αντιληπτός από τα παιδιά, αφού όπως φαίνεται δρούσε στην περιοχή και τις προηγούμενες ημέρες.
Έντονη ανησυχία όμως υπάρχει στις τάξεις των κατοίκων της περιοχής, αλλά και στην αστυνομία, καθώς δεν έχει σημειωθεί ξανά παρόμοιο περιστατικό.

ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ !













  Η Digit είναι το υιοθετημένο παιδί του Pierre και της Elaine Thivillon, ιδιοκτήτες ενός ζωολογικού κήπου στο Saint-Martin la-Plaine κοντά στη Λιόν. Η μικρή τους «κόρη» ζυγίζει 80 κιλά και από τις πρώτες ώρες που γεννήθηκε δέχτηκε την απόρριψη της μητέρας της. Έτσι βρήκε θαλπωρή στην αγκαλιά των δυο «γονιών» της.   Ο  Pierre και η Elaine  τη λατρεύουν. Η όμορφη  Digit έχει υποβληθεί σε δύο μεγάλες εγχειρήσεις, που λίγο έλειψαν να της στοιχίσουν τη ζωή. Τώρα είναι πολύ καλά αφού απολαμβάνει τις αγκαλιές και τα χάδια τους!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟ..ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ !



Ο διοικητής της ΤτΕ κ. Προβόπουλος,...

(με δηλωθέν για το 2008 ετήσιο εισόδημα, 4.151.949,01 €) προειδοποιεί. ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εκτός μνημονίου.




logioshermes

ΒΟΜΒΑ -ΔΙΑΖΥΓΙΟ !

Μετά τον πριγκιπικό γάμο, τώρα φαίνεται πως θα έχουμε και πριγκιπικό διαζύγιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, Κάρολος και Καμίλα ετοιμάζονται να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.
karolos-kamila
 
Όπως γράφει το «Globe Magazine», το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έπειτα από 5 χρόνια έγγαμου βίου και καλείται να αποφασίσει πως θα μοιραστούν τα κοινά περιουσιακά στοιχεία αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 

Είναι ντροπή για την Ευρώπη, είναι ντροπή για τους ευρωπαίους πολιτικούς να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν,...

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ.......ΠΑΓΚΑΛΟ !

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κυριάρχησαν διαδραματίζοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο στο πολιτικό σκηνικό του τόπου είναι ο Θ. Πάγκαλος.

50 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η ΡΕΑΛ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Να... κλέψουν μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα τον μέσο της Άρσεναλ επιθυμούν που “μερένχες” που αναμένεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Την ώρα που οι Καταλανοί έχουν θέσει ως... ταβάνι τα 35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας δημοσίευμα της ισπανικής “Sport” εμφανίζει την Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι προσφέροντας 50 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ, ποσό το οποίο ικανοποιεί τους Λονδρέζους.

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ..ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ

 

Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι ο 56χρονος οδηγός

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ...ΦΙΛΙΑ !

 

 Ούτε γατάκι να ήταν

Πολλοί θα χαρακτήριζαν τον μοναχό τρελό εάν τον έβλεπαν όχι μόνο να έρχεται τόσο κοντά με το μικρό τιγράκι, αλλά να παίζει μαζί του κι όλας.

SKYPE FOR iPAD 2 !

Θα τα βάλει με το FaceTime

Βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο δείχνει πως η Skype ολοκλήρωσε την εφαρμογή της και για το δημοφιλές iPad 2, κάτι που πρόκειται να ανακοινώσει ίσως και εντός της εβδομάδας.

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΕ ...ΜΑΤΟΣ

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στον Μαρσέλο Μάτος ο Παναθηναϊκός. Οι συνεχείς δηλώσεις του Βραζιλιάνου μέσου πως έρχεται με…

ΣΒΗΝΕΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΚΑΙ Ο ...ΗΛΙΟΣ !

Το θυμάστε το τραγούδι του Μάνου Λοΐζου «Καλημέρα Ήλιε», που όλη την δεκαετία του ’80 είχε κάνει σημαία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό άκουσμα στις συγκεντρώσεις του και την εποχή του ΓΑΠ; 

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet