Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ !!

 

Στις 23/09, πρωί Παρασκευής, μαθητές του Γ’ Λυκείου Κορίνθου, πραγματοποίησαν μαζική πορεία διαμαρτυρίας στο Κέντρο της Κορίνθου, κατά του εκπαιδευτικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, με κατεύθυνση προς το γραφείο της βουλευτού Φαρμάκη και κατόπιν καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης.

ΑΠAΤΕΩΝΑΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


 
Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, άνδρας 54χρονών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.


Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος...

Ο....ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΕΒΙΝ !!

 
Στα ομαδικά σπορ και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο δεν μετράει μόνο το ταλέντο και η αξία ενός ποδοσφαιριστή, αλλά και η ομαδικότητα. Συνήθως και σε χώρες σαν τη δική μας, η ομάδα κάνει τους παίκτες και όχι οι παίκτες την ομάδα.

ΔΩΡΟ ΤΡΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΜΠΡΑ!!!

 

 


Στήριξη με ¨Κόμπρα¨ από τις ΗΠΑ
Ο Αμερικανός πρεσβευτής των ΗΠΑ Φράνσις Ριτσιαρντόνε ανέφερε πως οι ΗΠΑ στο θέμα του αντιτρομοκρατικού αγώνα στηρίζουν σε κάθε επίπεδο την Τουρκία, και ότι τρία από τα ελικόπτερα Σούπερ Κόμπρα που χρησιμοποιούνται ακόμη από τους Αμερικανούς πεζοναύτες στο Αφγανιστάν θα δοθούνε στην Τουρκία.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ


Σύμφωνα με πληροφορίες του ισραηλινού Τύπου και πιο συγκεκριμένα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Haaretz η οποία επικαλείται δημοσίευμα της τουρκικής Today Zaman και της Vatan δύο ισραηλινά μαχητικά τύπου F-15 –δεν διευκρινϊστηκε πάντως εάν πρόκειται για F-15C "Baz” ή για F-15I "Ra'am" τα τελευταία επιχερούν από την ΑΒ Hatzerim ενώ τα F-15C "Baz” από την ΑΒ Tel Nof – πέταξαν το βράδυ της Πέμπτης με στόχο το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας «Piri-Reis» περνώντας μέσω του εναέριου χώρου της Κύπρου αλλά και της παράνομης Βόρειας Κύπρου.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ!!

Η ιδέα της διακρατικής συνεργασίας σε τεχνικό επίπεδο έπεσε στο δείπνο που είχε με την κυρία Μέρκελ ο πρωθυπουργός την Τρίτη στο Βερολίνο και φυσικά έγινε ασμένως αποδεκτή από τον κ. Παπανδρέου.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ!

Έχεις παρατηρήσει ότι όλο και συχνότερα δεν θυμάσαι που έχεις αφήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου ή το κινητό σου; Ξεχνάς σημαντικά ραντεβού κι υποχρεώσεις; Αναρωτιέσαι αν έχεις μνήμη χρυσόψαρου ή αν βρίσκεσαι στα πρώτα στάδια του Αλτσχάιμερ;
Μην ανησυχείς, το άγχος, το στρες και η έντονη και κοπιαστική δουλειά σε κάνουν να αφαιρείσαι και να αποσπάται η προσοχή σου, με αποτέλεσμα να έχεις κάποια κενά μνήμης κατά την διάρκεια της ημέρας.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ΕΛΕΝΙΝ.

 

Αντιγράφουμε απευθείας από την σελίδα του αστρονόμου Leonid Elenin:

Αυτή την στιγμή ο κομήτης Ελενιν έχει αποσυντεθεί σε ένα μεγάλο αριθμό μικρότερων κομματιών τα οποία, μπορεί, να είμαστε σε θέση να τα παρατηρήσουμε με ένα μεγάλο τηλεσκόπιο στις αρχές Οκτωβρίου.

ΣΑΝΤΟΣ: ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε την στήριξη του κόσμου στον “τελικό” απέναντι στους Κροάτες, ενώ αναφέρθηκε και στις επιλογές του.

ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ!!

 

Δημόσια το έλεγε –από τότε- ο Σπύρος Μαρκεζίνης...

Μην ακούτε τα ψέματα που λένε οι Μαυρογιαλούροι της πολιτικής ζωής, οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου θεάτρου σκιών της Ελλάδος.

ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ....ΓΥΝΑΙΚΑ!!

 

Ο Ρότζερ έγινε Λίζι και έτσι δικαιούται σύνταξη δύο χρόνια πιο νωρίς; Τι εννοούμε;

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ!!

 

Ποια είναι η αλήθεια για το πλοίο-φάντασμα που στοιχειώνει τις θάλασσες εδώ κι αιώνες;

Λέγεται συχνά ότι στην καρδιά κάθε θρύλου, κρύβεται ένας πυρήνας αλήθειας. Και ο θρύλος του «Ιπτάμενου Ολλανδού», δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Ταινίες, βιβλία ακόμη και όπερες έχουν αφηγηθεί τις ανατριχιαστικές και μυστηριώδεις ιστορίες του στοιχειωμένου ταξιδευτή των θαλασσών.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Ξετρυπώνουν από παντού ενδιαφερόμενοι επενδυτές για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιας και  εκπρόσωποι ξένης εταιρείας, Αράβων επιχειρηματιών, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση όλων των μετοχών της ΠΑΕ!

Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!

  

Τυχερή η 58χρονη µαλαισιανή αστροφυσικός Μαζλάν Οτµάν (στη φωτογραφία), η οποία πρόκειται να παρουσιάσει τον νέο ρόλο της την επόµενη εβδοµάδα σε ένα επιστηµονικό συνέδριο στο Μπάκιγχαµ, στη Βρετανία.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Σημαντική και με προεκτάσεις είναι η είδηση που μετέδωσαν κυπριακά ΜΜΕ (www.onlycy.com) ότι οι Ισραηλινοί ζήτησαν από την κυπριακή κυβέρνηση τη χρήση της αεροπορικής βάσης «Ανδρέας Παπανδρέου»,...

ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!

 

Χοντρό κράξιμο από τον Πούτιν κατά την διάρκεια ομιλίας του στο κόμμα της "Ενωμένης Ρωσίας", κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του ΠΑΣΟΚ.

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 




Τη δόξα από την κινηματογραφική συμμετοχή της Σμαράγδας Καρύδη στην ταινία «Η κληρονόμος» στη θέση του Προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας φαίνεται πως «ζήλεψε» η Ανθή Μακρή που θέλει να «κληρονομήσει» την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα από τον νυν μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Πλεξίδα.

ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ

 




Πλουτώνιο βρέθηκε έξω από τον κατεστραμμένο πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα στη βορειοανατολική Ιαπωνία, την Παρασκευή. Πρώτη φορά εντοπίζεται το συγκεκριμένο ραδιενεργό στοιχείο έξω από τον πυρηνικό σταθμό Νταϊίτσι της Φουκουσίμα. Σε προηγούμενες διαρροές είχαν εντοπιστεί ίχνη ραδιενεργού ιωδίου και καισίου στη γύρω περιοχή.

ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ !!

Διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις τους, έκαναν πριν από λίγο γης μαδιάμ το υπουργείο Άμυνας, σπάζοντας τα μηχανήματα και την κεντρική είσοδο του κτιρίου, «αγανακτισμένοι» απόστρατοι!

AKOMH MIA ΚΟΡΒΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

 

 


Η κορβέτα Μπόντρουμ στην Μεσόγειο
Μια από τις σημαντικές κορβέτες των ΤΕΔ, η TCG Bodrum F 501, ανοίχτηκε στην Μεσόγειο.

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ !!

   
Εχει αναλυθεί από πολλούς, εδώ και πολύ καιρό, ότι η Ελλάδα ουσιαστικά έχει πτωχεύσει και ότι την κρατούν ζωντανή στην εντατική για να την ξεζουμίσουν εντελώς και για να υπογράψει η κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τα τελευταία συμβόλαια θανάτου…

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

 
Σύμφωνα με πολύ καλές πηγές, η κινητικότητα της Τουρκίας στην κατεχόμενη Κύπρο, για το διάστημα του μηνός Σεπτεμβρίου, ήταν ιδιαίτερα έντονη και προβληματίζει τους Έλληνες επιτελικούς.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Του Άγη Βερούτη

Φτάσαμε λοιπόν, με εκείνα και τα άλλα στο "δια ταύτα". Το μοίρασμα της λείας. Και η λεία δεν είναι καμιά άλλη από την κρατική περιουσία των Ελλήνων. Προσοχή όμως, όταν λέω κρατική περιουσία δεν εννοώ κάποιες μετοχές ή χρυσάφι στην Τράπεζα της Ελλάδας, αλλά την ιδιοκτησία των δρόμων που κυκλοφορούμε, των λιμανιών από όπου παίρνουμε το καράβι για να πάνε στα χωριά μας, των αεροδρομίων που φεύγουμε για να πάμε σε μακρινότερους προορισμούς, και κάθε είδους ακίνητη ή μη περιουσία των Ελλήνων.

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ......


Τραγούδι του Γ. Πάριου αφιέρωσε στον Θ. Πάγκαλο μέσω twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ


 

Η συμφωνία της 21ης Ιουλίου αποτέλεσε μια δέσμευση του Βερολίνου να κάνει ότι είναι δυνατόν για να επιβεβαιώσει την κυρίαρχη θέση της στην Ευρώπη.

ΨΑΡΙ....245 ΚΙΛΩΝ!!

 

Θα πουληθεί έναντι 2.870 ευρώ

Ένας συνταξιούχος αστυνομικός πάλευε επί τρεις ώρες ώσπου τελικά να καταφέρει να πιάσει αυτό το τεραστίων διαστάσεων ψάρι και να διεκδικήσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Και το κατάφερε…

Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

 

Ο λόγος για την ZTE T98

Η ZTE φαίνεται να επικεντρώνεται πραγματικά σε μία δυνατή είσοδο και στον χώρο των ταμπλετών. Έχοντας μόλις παρουσιάσει το πρώτο Windows 7 τηλέφωνό της, η εταιρεία, που μέχρι πρόσφατα δεν μας είχε απασχολήσει σε αυτόν τον τομέα, η νέα ταμπλέτα της εντοπίστηκε στην Expo Comm στην Κίνα.

ΕΚΡΥΒΑΝ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ένα 8χρονο αγοράκι κινδύνευσε να χάσει την ζωή του από ασφυξία, κλεισμένο μέσα σε μια βαλίτσα που είχε τοποθετήσει στον χώρο αποσκευών ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας ένα ζευγάρι αλλοδαπών!

ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ!!

 

Ένας νεαρός από το Ηράκλειο Κρήτης επιχείρησε να αυτοκτονήσει χθες κόβοντας με μαχαίρι τις φλέβες του. 


Ο λόγος τα αβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. 



Ο 32χρονος μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου...

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ...ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ


Τα μεγάλα ονόματα της δυσώδους υπόθεσης των υποβρυχίων που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, άγγιξαν οι εισαγγελείς του Οικονομικού Εγκλήματος. Είκοσι εννέα κατηγορούμενοι, πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας τα οποία...

20ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ



Ο Ιταλός πρωθυπουργός διεθέτει μια πολυτελή κατοικία στο Άρκορε, μια πολή κοντά στο Μιλάνο. Έχει κατηγορηθεί ότι οργάνωνε εκεί βραδιές με δεκάδες νεαρές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη Μαροκινή, η Ρούμπι Καρίμα.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!


ΦΩΤΟ REUTERS

Η άποψη ανήκει στον Γερμανό καθηγητή Albrecht Ritsch Wirtschaftshistoriker, δημοσιεύεται στο γνωστό μας Spiegel και καλό θα ήταν τη διαβάσουν πολύ προσεκτικά η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε κι όλοι όσοι έχουν κάνει πειραματόζωο την Ελλάδα!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

1846: Ο δρ Γουίλιαμ Μόρτον χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τον αιθέρα ως αναισθητικό για την εξαγωγή δοντιού, στο Τσάρλεστον της Μασαχουσέτης.

1922: Η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται τη συμφωνία της Διάσκεψης των Μουδανιών, με την οποία δίδεται στους Τούρκους και η Ανατολική Θράκη μέχρι τον Έβρο.

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία στα Σκόπια για να επιτεθεί στην Ελλάδα. Κατηγόρησε τη χώρα μας επειδή δεν αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία».

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....ΜΑΝΟΛΟ !!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού απ’ τον πάγκο της Ένωσης φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου. Μεταμεσονύκτιο ραντεβού της διοίκησης με τον Ισπανό τεχνικό, σε ξενοδοχείο της Αττικής οδού. Μοναδικό αλλά σοβαρό εμπόδιο, το κόστος της αποζημίωσης του, που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΣΤΗΘΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

«Ήταν μια απαίσια εμπειρία, να ξυπνάς από το χειρουργείο και να βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα»

Η Dinora Rodriguez από το Λος Άντζελες υποβλήθηκε  σε αυξητική στήθους αντί να της αυξήσουν το στήθος μόνο, ένωσαν τους δύο μαστούς της.

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΗΡΩΊ΄ΝΗ

 

Συνελήφθη μετά από έλεγχο ρουτίνας στο αυτοκίνητό του

ΟΙ ANONYMOUS ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Όποιοι επισκέφθηκαν σήμερα το site της Ελληνικής Δημοκρατίας http://www.presidency.gr διαπίστωσαν πως η σελίδα δεν ήταν διαθέσιμη. 


Οι Anonymous με αφορμή το παρακάτω video και έπειτα από παγκόσμια επικοινωνία...

ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΓΕΛΗ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΕ ΠΑΡΚΟ !

 

Κίνα - Μετά μας μιλάνε για... πολιτισμό!!

Με μόλις $40 μπορούν να πάρουν και να πετάξουν μία ζωντανή κατσίκα σε φυλασσόμενο χώρο όπου υπάρχει μία αγέλη λιονταριών!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΩΓΗ 1ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΕ 26ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!!!...

BBC: Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!



 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξίωσε την συγγνώμη του BBC, μετά από περιστατικό κατά το οποίο ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν,Αμεντέου Αλταφάζ, αποκλήθηκε αρκετές φορές “ηλίθιος” σε τηλεοπτική εκπομπή του βρετανικού δημόσιου δικτύου.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ........ΤΥΠΟΥ ΙΜΙΩΝ!



Θέλω να εκφράσω απλά την προσωπική μου άποψη.
Επειδή είναι πολύ άσχημο γενικώς να ονειροβατούμε καλό θα ήταν να είμαστε προετοιμασμένοι για την μεγάλη προδοσία που έρχεται....

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ !

 


‘Ενας Ελληνας συγγραφέας, ο Γιάννης Μακριδάκης, εξαγρίωσε γερμανούς ακροατές του σε μια λογοτεχνική βραδιά στο Βερολίνο, με αφορμή την οικονομική κρίση.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!

 

Διαβιβάζεται στη Βουλή η μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου.
Δικαιωμένος δηλώνει ο χειρουργός- ογκολόγος Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση για Εσχάτη Προδοσία κατά των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και κατά των μελών της Τρόικα και ζητά την ποινική τους δίωξη, καθώς, όπως ισχυρίζεται, κατηγορούνται για εκούσια παράδοση και απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

6 ΣΤΙΣ 10 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟΊ΄ΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!

 
Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και σεξουαλική, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, και μάλιστα από αυτήν πλήττονται κυρίως οι Ελληνίδες, οι οποίες σε πολύ μεγάλα ποσοστά είναι ελεύθερες και για το λόγο αυτό στρέφονται στον

ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΦΤΑΙΕΙ ....Η ΤΥΧΗ !!!


«Άει χάσου» τύχη -που δεν τη βοήθησες ν’ αντέξει.

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet