Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ !!


 ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ......ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ   ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!

ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΕΝΑ....ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

 

Το διαδίκτυο και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης γίνονται «άρμα» αλληλεγγύης στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Ολοένα και περισσότερες προσπάθειες εθελοντών που επιθυμούν να προσφέρουν σε όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στον κυβερνοχώρο. Οι δράσεις και η προσφορά των εθελοντικών ομάδων διαφέρουν. Από τρόφιμα, ρούχα και έπιπλα που χρειάζονται πολλές οικογένειες, μέχρι και εξασφάλιση ιατρικής βοήθειας, στέγης, ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά, ακόμη και εργασίας.

ΜΟΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ MERCEDES C-CLASS!



Από το 2010 έχει γίνει ευρέως γνωστή η πρόθεση της Mercedes-Benz να προσφέρει την επόμενη γενιά της S-Class μόνο σε υβριδικές εκδόσεις. Πρόσφατα όμως έγκυρο βρετανικό περιοδικό δημοσίευσε την πληροφορία ότι οι Γερμανοί σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και με το μεσαίο τους μοντέλο, την C-Class!

«ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ» ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ



Βυθισμένη στο πένθος περνά την αλλαγή του χρόνου η (κουρδική) επαρχία του Σιρνάκ στη Νοτιοανατολική Τουρκία, όπου οι επιδρομές της τουρκικής αεροπορίας προκάλεσαν τον θάνατο 35 αμάχων, με το Τουρκικό Επιτελείο να μιλά για «λάθος», παραπέμποντας στα περί «παράπλευρων απωλειών».

Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !


Την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας εξακολουθεί να στηρίζει σθεναρά η Ρουμανία, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Τέοντορ Μπακόνσκι, ο οποίος πραγματοποιεί από χθες διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αδριανούπολη.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;



VIDEO: Γιατί πολλοί πιστεύουν ότι το 2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου; 
Πόσες ταινίες δεν προβλέπουν το τέλος του κόσμου το 2012...
Και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσεις για τις περίφημες ''προβλέψεις'' των Μάγια;

Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ!



Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη (New World Order – NWO, ΝΠΤ) αναφέρεται στην επιχειρούμενη εγκαθίδρυση μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ....77 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ !!




Διαζύγιο ζητεί από την επί 77 χρόνια σύζυγό του ένας 99χρονος Ιταλός, ο οποίος ανακάλυψε τα ερωτικά γράμματα που εκείνη αντάλλασσε με έναν άνδρα με τον οποίο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση τη δεκαετία του '40!

ΤΑ΄ΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ !


Λογικό όταν σου βγάζουν μαχαίρι. Δείτε το βίντεο

ΣΚΟΥΡΙΑΣΕ Η ...ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ !



Καταπονημένη και ξεχασμένη από τα ίδια της τα παιδιά

Με μοναδική συντροφιά την αφοσιωμένη βοηθό της, Κέιτ πέρασε τα Χριστούγεννα η Μάργκαρετ Θάτσερ, καθώς τα παιδιά της προτίμησαν να την αγνοήσουν και να ταξιδέψουν σε δημοφιλή θέρετρα.

ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!


 
Πρώτοι στην «μάχη» της νέας γενιάς των κινητών θέλουν να μπουν οι Κινέζοι. Η Meizu ετοιμάζει το πρώτο τετραπύρηνο κινητό το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2012. Εκτός από την υποτιθέμενη ημερομηνία, δεν έχουν γίνει γνωστά άλλες τεχνικές λεπτομέριες, ενώ....

ΤΕΡΑΤΑ...ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!



Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ένα πλάσμα που θυμίζει τον Μεγαλοπόδαρο εντοπίστηκε ξανά σε δάσος της Ρωσίας.

30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ!!



Οι άνεργοι ξεπερνούν το 1.000.000 πολλοί μένουν χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα που δεν έχουν να πληρώσουν ...παιδιά λιποθυμάνε στα σχολεία ...από την πείνα αλλά οι εργατοπατέρες της ΕΥΔΑΠ τσέπωσαν 30.000 ευρώ για να μάθουν τα παιδιά τους ξένες γλώσσες ! Μάλιστα αυτοί που τα τσέπωσαν είναι συνταξιούχοι !!!

ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ :ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!


«Με μια επιστολή ζήτησα συμβολικά να πάρω και την ελληνική υπηκοότητα ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τη χώρα σας». 


Με αυτά τα λιτά λόγια η κ. Κατρίν Ντεμπισί σκιαγραφεί το κίνημα που αναπτύσσεται στην Ευρώπη όπου μέσα από την εκδήλωση φιλελληνισμού καταγγέλλεται η «δικτατορία των αγορών».



Η εν λόγω Γαλλίδα...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

535: Ο Βυζαντινός στρατηγός Βελισάριος ολοκληρώνει την κατάκτηση της Σικελίας, εκδιώκοντας τη φρουρά των Οστρογότθων στις Συρακούσες.
 
1822: Λήγει η πρώτη πολιορκία του Μεσολογγίου από τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κιουταχή.

ΟΙ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ!

Οι προλήψεις και οι οιωνοί της Πρωτοχρονιάς


Η παράδοσή μας είναι γεμάτη από προλήψεις και λαϊκές δοξασίες που συνοδεύουν την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου.

ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ!



Το Ercolano, μια μικρή πόλη της Νότιας Ιταλίας, είναι η πρώτη που κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα της μαφίας, και την ελευθερία της αυτή την υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια, τόσο ο δήμαρχος της πόλης, όσο και οι μαγαζάτορες.

Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ..............


......που συγκίνησε τον παρουσιαστή του CBS!

ΑΥΣΤΡΙΑ: ΤΟ 68% ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ


Παρά την κρίση χρέους, που πολλοί εμφανίζουν ως κρίση του ευρωπαϊκού κοινού νομίσματος, η συντριπτική πλειοψηφία των Αυστριακών και σε ποσοστό 68%, δέκα χρόνια μετά την ένταξη της χώρας τους στο Ευρώ, πιστεύουν στην επιβίωσή του, όπως διαπιστώνει σημερινή αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση της Αυστριακής Εταιρείας Ευρωπαϊκής Πολιτικής.

ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!



Δεν αποκλείει την ύπαρξή τους, αλλά διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει συμβάν
 Ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι δεν έχει καμία απόδειξη πως εξωγήινοι έχουν έλθει σε επαφή με ανθρώπους, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν όντα σε έναν πολύ απομακρυσμένο γαλαξία...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ....


Με τον καινούριο χρόνο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ζητήσει  να κηρυχθεί το 2013 Ευρωπαϊκό Έτος κατά της Σπατάλης Τροφίμων, και ίσως κάποιοι αναρωτηθούν γιατί ή θεωρήσουν ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι συνέπεια της κρίσης.

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Με τρεις προπαγανδιστικές πιρουέτες και μια τελευταία (για το 2011, διότι για το 2012 έχει ο… θεός της προπαγάνδας) μεθόδευση αποχαιρετούν τη χρονιά οι υποδυόμενοι τους κυβερνήτες της άτυχης χώρας.

Η ΤΡΟΊ΄ΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ.!


kafeneio-gr

Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ !


 

Ζεμπέκικο αυτός, χορός του Ζαλόγκου εμείς

Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ



Ιταλοί αξιωματούχοι διέψευσαν δημοσίευμα της Wall Street Journal που ανέφερε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε μυστική τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Ιταλίας τον Οκτώβριο είχε απαιτήσει την απομάκρυνση του τότε πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ....ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ!



Έχουν πολύ πλάκα τις ημέρες αυτές οι δημοσιογράφοι αλλά και οι πολιτικοί που ενώ τόσα χρόνια στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου, τώρα τον αποκηρύσσουν. Στηριζόμενοι στη λήθη του εφήμερου πιστεύουν ότι ο κόσμος που τους διάβαζε ή τους άκουγε εκστασιασμένος όταν αποθέωναν τον παπανδρεϊσμό, τώρα θα τους ξανακούσει και θα τους ξαναδιαβάσει επειδή ανακάλυψαν ότι ο κ. Παπανδρέου απέτυχε και διέλυσε τη χώρα.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΣΩΣΗ !


Δε χρειάζεται να κάνουμε περαιτέρω σχόλια...
Δείτε απλά το βίντεο!

ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ !


Το αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοφ επικεφαλής 11 ακόμη πολεμικών πλοίων βρίσκεται ανατολικά της Σητείας με κατεύθυνση προς τη... ναυτική βάση που διατηρεί η Ρωσία εδώ και πολλά χρόνια στη Συρία.

ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ!


Μοιάζει με σενάριο ταινίας με βαμπίρ, όμως είναι επιστημονική μελέτη και μάλιστα λιγότερο... αιμοδιψής από ό,τι ακούγεται! Μελέτη του πανεπιστημίου του Στάνφορντ έδειξε ότι η εισαγωγή νέου αίματος σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας βοηθά τον εγκέφαλό τους να διατηρείται νέος, επειδή ενισχύεται η δημιουργία κυττάρων!

ΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ;



Το acai είναι ένα φρουτάκι από τα μακρινά δάση του Αμαζονίου που θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις το μεταβολισμό σου, να προστατέψεις την υγεία σου και να αισθανθείς πιο όμορφη και δυνατή.

ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ......ΤΙΠΟΤΑ!!


Διορία μέχρι τις 4 Ιανουαρίου που θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αποφασίζουν να δώσουν οι κορυφαίοι που συνιστούν το αντιπαπανδρεϊκό μπλοκ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Αν την επόμενη Τετάρτη ο κ. Παπανδρέου δεν ξεκαθαρίσει τις θέσεις του και επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις ότι το μόνο που.....

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!!


Έχετε φακό; Ή πληρώνετε με μετρητά, αντί με πιστωτική κάρτα; Και έτσι κάνετε τα ψώνια σας για την εβδομάδα; Τότε αυτή η συμεπροφορά σας, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και το FBI, θα μπορούσε να σας κάνει «τρομοκράτη».

 Πρόσφατα, προβλήθηκε στο Internet ένα βίντεο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS), το οποίο...

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ...ΒΑΛΙΤΣΑ?





Οι περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν με αεροπλάνο έχουν αναρωτηθεί τουλάχιστον μια φορά τι γίνεται η βαλίτσα τους όταν περάσει το στενό κυλιόμενο διάδρομο του check-in και εξαφανιστεί πίσω από τις μαύρες πλαστικές περσίδες.

ΕΦΡΑΙΜΙΑΔΑ: ΕΠΟΣ…ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Εφραιμιάδα έπος σκάνδαλο
Πραγματικά είναι άξιο απορίας, προς τι η στήριξη τόσων “απλών πολιτών” προς το πρόσωπο του Εφραίμ. Αυτές τις μέρες, οι φανατικοί χριστιανοί ζώστηκαν ως ταλιμπάν με τα εκρηκτικά της αμορφωσιάς, διαμαρτυρόμενοι με την προφυλάκιση του ηγούμενου. Ποια ακριβώς είναι “άδικη σύλληψη”; Το γεγονός ότι ο Εφραίμ φοράει ράσα τον κάνει “άγιο άνθρωπο” και τον καθιστά υπεράνω δικαιοσύνης; Ή μήπως έχει το αλάθητο;

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ -Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!


Εντυπωσιακό ντοκυμανταίρ του History Channel για τη μάχη των Θερμοπυλών, με μια υψηλής παραγωγής αναπαράσταση της τελευταίας μάχης των 300 Σπαρτιατών του Λεωνίδα.

ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ....ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!



Άρχισε η ώρα του παιχνιδιού και ο τύπος πάει να παίξει παιχνίδι στον....

ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ....ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ!!

Image

Ο Προκόπης είναι ένας αδέσποτος σκυλάκος που ζει εδώ και πολλά χρόνια σε ένα συγκρότημα με συνεργεία και βιομηχανίες στη Ρόδο... Είναι η μασκώτ της περιοχής, έχει φαγητό από όλους και δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν! Κι όμως πριν λίγες μέρες, κάποιος υπάνθρωπος θέλησε να τον εξουδετερώσει, δηλητηριάζοντας τον!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΔΕΗ !



Πολυμήχανος Κρητικός εξασφάλισε ενεργειακή αυτονομία

Τρία χρόνια έχει να πατήσει το πόδι του σε βενζινάδικο και 16 χρόνια να του έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ και φυσικά ούτε τώρα του ήρθε το...

FINANCIAL TIMES:ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ !


FT: Να παραδεχτούν οι Ευρωπαίοι ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ

Σε αποτυχία είναι καταδικασμένη κάθε προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας, διαπιστώνουν οι αναλυτές των Financial Times, θεωρώντας ότι οι αξιωματούχοι θα πρέπει να θεωρήσουν την έξοδο της Ελλάδας ως πολιτική επιλογή και όχι ως ταμπού.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ!

Ποιος είναι ο... άνδρας της ζωής της Άννας

Ποιος είναι ο... άνδρας της ζωής της Άννας


Ένα πρόσωπο μονοπωλεί το ενδιαφέρον της
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση μίλησε για τον... άντρα της ζωής της που είναι πάντα δίπλα της και τη στηρίζει στις δύσκολες στιγμές.

Μην περιμένετε να διαβάσετε κάποιο διάσημο γιατί πολύ απλά, όπως η ίδια δήλωσε ο άνδρας της ζωής της είναι...

LIBERATION: ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΕΡΚΟΖΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ!


 
«Η εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μπορεί να συνοδευτεί από μια απώλεια κυριαρχίας που θα απειλήσει ακόμη περισσότερο το μέλλον της Ευρώπης από μια καταστροφική έκρηξη της ευρωζώνης» αναφέρει στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα και προσθέτει ότι: «Η εμμονή του ζεύγους Μερκοζί στη δημοσιονομική πειθαρχία στηρίζεται σε μια λανθασμένη διάγνωση».


Στο επίκεντρο βρίσκεται και η Ελλάδα, για την οποία η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι:...

1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ !


Eπιμένει στην άρνησή του να μην δοθούν άδειες γεωτρήσεων νότια της Κρήτης η κυβέρνηση, παρά την επιμονή των ρωσικών και των ισραηλινών εταιρειών, αλλά τώρα βάζει περιτύλιγμα στην άρνησή του λέγοντας ότι "Του χρόνου θα δουλεύουν γεωτρύπανα στην Ελλάδα", αλλά αναφέρεται στα μικρά κοιτάσματα των 400-500 εκατ. βαρελιών της Δυτικής Ελλάδας που θα αλλάξουν βέβαια τις τοπικές οικονομίες, αλλά δεν αποτελούν την "κρίσιμη" ανακάλυψη που θα αλλάξει την πορεία του Έθνους, όπως συμβαίνει με την Κύπρο αυτή την στιγμή.


Τα κοιτάσματα αυτά είναι στην καλύτερη περίπτωση...

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ....ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΕΣ!!!


Σε… «μπουρδελότσαρκες» αναφέρεται μεταξύ άλλων το διήγημα του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και συγγραφέα λογοτεχνικών κειμένων πλέον (!!) το οποίο δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα».

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

1824: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παραδίδεται στην κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.
 
1894: Με προσωπική επιστολή στον Δημήτριο Βικέλα, φοιτητής δηλώνει τον ενθουσιασμό του για την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα και δεσμεύεται να συνεισφέρει 10 δραχμές από το υστέρημά του, από την 1η Ιανουαρίου 1895 έως τον Ιούνιο του 1896, ώστε να συμβάλλει και αυτός στον κοινό στόχο.

ΜΠΑΜ ...ΜΕ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Ο ΑΡΗΣ!




Έτοιμος να πραγματοποιήσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Άρης. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzzetta.gr οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν επαφές με τον Γιάννη Αμανατίδη για να τον κάνουν κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΜΙΘΡΑΣ,Ο ΩΡΟΣ,Ο ΗΡΑΚΛΗΣ,Ο ΜΕΣΣΙΑΣ.....




Μια Άρτεμις βρεφοκρατούσα στη Βραυρώνα, μια Παναγιά βρεφοκρατούσα στις βυζαντινές εικόνες, μια Ίσις βρεφοκρατούσα στην Αίγυπτο. Το πρότυπο κοινό: η ανώνυμη βρεφοκρατούσα μάνα του αναλώσιμου, μαζικού ανθρώπου. Και η ανάγκη κοινή, από χιλιετία σε χιλιετία:

ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΓΑΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΒΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!


Πριν από μισό δισεκατομμύριο έτη, ο φόβος των θαλασσών ήταν μια γιγάντια γαρίδα με μάτι…

ΦΙΡΜΑ Ο....ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !



 
Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η κάλυψη από τα ρωσικά ΜΜΕ...
της υπόθεσης της προφυλάκισης του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ιδιαίτερα μετά τις χθεσινές επίσημες καταδικαστικές δηλώσεις επίσημων εκπροσώπων....

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης πριν λίγες ώρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Ο γιατρός που τον εξέτασε διέγνωσε σκωληκοειδίτιδα και έκρινε ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο τραγουδιστής όμως ως σωστός επαγγελματίας δεν ήθελε να «στήσει» τους θαυμαστές του στο σημερινό τους ραντεβού και έτσι αποφάσισε να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Ο Γιώργος όπως σε κάθε περίπτωση, έτσι και σε αυτή αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ και μάλιστα ανάρτησε μια φωτογραφία στο twitter του με τον ορό στο χέρι. Μάλιστα, ο γιατρός του βρίσκεται κοντά του σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι, ενω το πρωί θα παέι στο νοσοκομείο για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας. Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!
www.gossip-tv.gr


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΑ ΜΡ3 ΚΑΙ iPod

 

Οι σημερινοί χρήστες των φορητών συσκευών MP3 και iPod ακούνε πιο κρυστάλλινους ήχους από τα παλαιότερα "γουόκμαν" και μάλιστα στη διαπασών και για πολλές ώρες, κάτι που σύμφωνα με έρευνα ισραηλινών επιστημόνων μπορεί να βλάψει σοβαρά την ακοή των νέων.

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet