Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ στο ΝΕΦΕΛΩΜΑ του NORTH AMERICA


Το νεφέλωμα North America βρίσκεται βαθιά στο διάστημα, είναι πανέμορφο αλλά, φαίνεται ότι είναι και γεμάτο μυστικά. Βρίσκεται 1600 έτη φωτός μακριά, στον αστερισμό του Κύκνου. Η πηγή ενέργειάς του αποτελεί ήδη ένα μυστήριο ενώ,..
Inspirationalbanner

ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ


Το Μεταβολικό Σύνδρομο (ΜΣ) είναι ένας όρος που εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα στην ιατρική κοινότητα την τελευταία δεκαετία. Ουσιαστικά το ΜΣ είναι μια πάθηση που χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο κλινικών συμπτωμάτων και συγκεκριμένα από παχυσαρκία, δυσλιπιδαιμία, υπέρταση και διάφορες ανωμαλίες του γλυκαιμικού ελέγχου...
Artisteer - DNN Skin Generator

Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

 

«Η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτε άλλο από το να ψεύδεται»

Κατά των πολιτικών στράφηκε η Νάνα Μούσχουρη, κατηγορώντας τους ότι για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα ευθύνονται μόνο αυτοί.
J&R Computer/Music World

Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ


Ο πρόεδρος της Ρωσία, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υπέγραψε νόμο που προβλέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων, οι οποίοι κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων των 14 ετών.
AppleHour.com

10 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Η φύση πολλές φορές μας ξαφνιάζει με φυσικά φαινόμενα μοναδικής ομορφιάς...
OCInkjet.com 468x60 banner, image is updated by season.

ΝΕΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ

Πέντε αλλεπάλληλες εκρήξεις που καταγράφηκαν στην επιφάνεια του Ήλιου εκτόξευσαν στο Διάστημα φορτισμένα σωματίδια που έφτασαν στη Γη,..
banner

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ

 Μεγάλωσε στη φτώχεια σε δύσκολες συνθήκες όμως κατάφερε να γίνει ένας από τους σπουδαιότερους μουσικοσυνθέτες ενώ τα τραγούδια του έχουν ερμηνευτεί από όλους σχεδόν τους καλλιτέχνες. Ο Αντώνης Βαρδής μιλάει για την Ελλάδα του σήμερα και τις ψευδαισθήσεις των νεοελλήνων. «Η μεγαλύτερη...
Fare Buzz 2012 Flights

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ


Δεν τον φοβίζουν οι απόπειρες δολοφονίας εναντίον του
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι δεν τον φοβίζουν οι απόπειρες δολοφονίας εναντίον του, την ώρα που ορισμένα ρωσικά μέσα ενημέρωσης σχολίαζαν ότι η ανακοίνωση για την επίθεση που προετοίμαζαν Τσετσένοι ισλαμιστές εναντίον του φαβορί για τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία «ήρθε την κατάλληλη στιγμή».
Cheap Web Hosting

ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ


Μια νέα μελέτη ειδικών του Πανεπιστημίου Νορθούμπρια στη Βρετανία δείχνει ότι οι γνωστικές ικανότητες βελτιώνονται όταν μια ουσία που περιέχεται στο...έλαιο του δενδρολίβανου – η 1,8 κινεόλη – απορροφάται στο αίμα.
Fujitsu America, Inc.

Η GAZPROM ΡΙΧΝΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αρχίζει η διαδικασία αποκρατικοποίησης για ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, που βρίσκονται στο στόχαστρο της Gazprom.

Ενδιαφέρον της ρωσικής Gazprom για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και του ΔΕΣΦΑ προκύπτει από τη συνάντηση που είχε νωρίτερα την Τρίτη ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τον αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Gazprom και γενικό διευθυντή της Gazprom Export, Alexander Medvedev.

Computer Valley

ΒΑΡΕΤΟΣ !!!

 

Στους ίδιους ρυθμούς κινήθηκε και το χθεσινοβραδινό, "Αλ τσαντίρι".. Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ανακάτεψε καθόλου την σούπα της "επιτυχίας" και ακολούθησε την πεπατημένη.. Τα ίδια και τα ίδια.. Όσον αφορά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, είναι γιατί τα άλλα κανάλια....
www.eforchina.com

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΛΙΒΙΚΑΣ


«'Εφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο ηθοποιός Βασίλης Τσιβιλίκας. Μέχρι την τελευταία στιγμή έπαιζε στο θέατρο, στην παράσταση «Η Ζωή ποδήλατο». Μεταφέρθηκε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές....
Artisteer - DNN Skin Generator

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ BRAUNSCHWEIG

Υπάρχουν ιστορίες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ο Henning Noske, συντάκτης στην εφημερίδα Braunschweiger Zeitung γνωρίζει καλά την αξία μιας τέτοιας ιστορίας. Τις τελευταίες ημέρες το τηλέφωνο του δεν σταματάει να χτυπάει από δημοσιογράφους που θέλουν να μιλήσουν μαζί του, σύμφωνα με την Spiegel Online International.
banner1

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΑ


Η μεσογειακή διατροφή εστιάζει στο ψάρι, τα φρούτα και τα λαχανικά, τα ακόρεστα λίπη και την φυσιολογική, μετρίων επιπέδων κατανάλωση αλκοόλ, με χαμηλή πρόσληψη γαλακτοκομικών προϊόντων, κόκκινου κρέατος και άλλων πηγών κορεσμένου λίπους. 
AppleHour.com

ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

OCInkjet.com 468x60 banner, image is updated by season.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΊ΄ΚΟΣ:Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ !


Γιατί υπάρχει κόντρα μεταξύ της ομάδας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού; Ποιά η ιστορία, ποιά η τότε σχέση τους και πως ξεκίνησαν όλα;!
J&R Computer/Music World

ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ....ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ !



ΚΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ! 
Συναγερμός σήμανε προ ημερών στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την καταγγελία του προφυλακισμένου ηγούμενου Εφραίμ, ότι του κλέψανε τις σύριγγες ινσουλίνης... που είχε για το ζάχαρό του.
Inspirationalbanner

ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ...... ΜΑΝΤΡΙ


ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ
Η αλήθεια είναι ότι περίμεναν…
banner

Ο ΧΑΡΙ ΚΛΥΝΝ ...ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ !


Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα γράφει τα παρακάτω:
«Αυτοκτόνησαν ή αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν 1.727 άνθρωποι από το 2009 έως το 2011 στην Ελλάδα της κρίσης και της κατάθλιψης…
Easy PVZ with XBOX360 Wireless Controller 2nd Generation, ONLY $40.58 + FREE Shipping! Shop Now!

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet