Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ

Στο παζάρι της οικουμένης σαν βγεις με το χέρι τής επαιτείας σηκωμένο, το ρολόι τής Φυλής το βιολογικό είναι τελειωμένο. Είσαι ένα παράσιτο που δεν αξίζεις να ζεις, δεν δικαιούσαι το μέλλον σε άλλες γενιές να δεσμεύσεις. Την λευτεριά σου με το ξίφος την ορίζεις, ειδάλλως δεν την αξίζεις. Ότι ο Έλλην ο αληθινός φτιάχνει την φύση του την τωρινή ισάξια και καλύτερη ακόμη από τα περασμένα και δεν κάθεται ποτέ βουβός πάνω στα ερειπωμένα μεγαλεία.

Τα σκαλοπάτια τής λευτεριάς οδηγούν μέσα από θυσίες και από πόθο μέγα στον θρόνο τής κραταιώσεως τού Ελληνικού Έθνους. Ο σπόρος τού Ελληνισμού πέφτει επάνω σε τραχιά γη που την ποτίζει το αίμα των πολεμιστών του, ώστε να θεριέψει το δέντρο τής Φυλής και οι νέοι ανθοί του. Τα δε Ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής δεν είναι υλικά, δεν είναι πρόσκαιρα, δεν είναι μονάχα μιας εποχής.

Μέσα μας ξαναγεννιούνται οι Έλληνες όλων των περασμένων χρόνων και συναντούν το μέλλον. Δεν είναι μέλημά μας το χρήμα. Να ορίζουμε τις ζωές μας και τις επιλογές που ξανοίγονται εμπρός μας, να αναπνέουμε και να δημιουργούμε σε χώμα ελληνικό. Αυτό θέλουμε.

Μοιρολάτρες και τρόφιμοι τής νεοταξικής αρένας, έτοιμοι να μάς κατασπαράξουν τα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης. Δεν είστε αυτοί ωρέ Έλληνες, εκτός κι αν δεν είστε καν Έλληνες. Με ταγούς που σέρνονται στα τέσσερα στις αυλές των μεγάλων, άλλος σε ανατολή κι άλλος σε δύση. Μπροστά στις κάμερες, αφού πίσω από τις κάμερες υποκλίνονται στους εμπόρους των εθνών πρόθυμα.

Πάρτε εσείς πετρέλαιο, πάρτε εσείς φυσικό αέριο και λιμάνια. Με τον ραγιά να ξεφυσά, γιατί δεν μπορεί να θρέψει την φαμίλια του. Αρκεί να μένει βουβός, πεισιθάνατος ανάμεσα σε κομματικά μαντριά και προβατόσχημους λύκους για προστάτες.

Οι αρένες είναι για τούς αδύναμους, τα δε στάδια των νικηφόρων αγώνων για τούς δυνατούς. Η ίδια η ζωή είναι για τούς δυνατούς, για κείνους που με την πίστη τους υπερβαίνουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Αν ο εθνάρχης Κολοκοτρώνης θεωρούσε τα χαράτσια ως σωστικά προγράμματα, τότε η Επανάσταση τού Εικοσιένα δεν θα είχε γίνει ποτέ και εμείς δεν θα βλέπαμε ποτέ το φως τής ημέρας ως Έλληνες και Χριστιανοί.

Αν τα αδέρφια μας τής ΕΟΚΑ, τα παιδιά τού Γρίβα – Διγενή, λογαριάζανε την ήρεμη αστική ζωή και την κηδεμονία τού Άγγλου πάνω από την Πατρίδα τους, αν θεωρούσανε τούς Τούρκους αδέρφια τους, τότε δεν θα δίνανε ό,τι πολυτιμότερο διέθεταν για το Ελληνικό Έθνος. Διότι για Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα και όχι για ανεξάρτητο προτεκτοράτο πολέμησε ο Κυπριακός Ελληνισμός.

Έφτασε ο καιρός να ρίξουμε στον λάκκο των λεόντων εκείνους που σκάβουν τον δικό μας λάκκο. Να ξεσχίσουμε τα χαρτιά τής κηδεμονίας με την εθνική αντεπίθεση για την Τιμή τής Πατρίδος.

Ξύπνα καημένε μου ραγιά. Βγες από τα μαντριά των ψευτορωμιών σκλάβων και τις φοβέρες των μισελλήνων. Τα όρη και οι θάλασσες και κάθε σπιθαμή ελληνικής γης, λεύτερης και προσωρινά σκλαβωμένης, είναι μετερίζια πάνω στα οποία δεσπόζει το αιώνιο παράγγελμα Νίκη ή Θάνατος. Με το ίδιο παράγγελμα ο Αυξεντίου, ο Καραολής, ο Δημητρίου και όλα τα αμούστακα παιδιά τής θρυλικής ΕΟΚΑ άναψαν την φλόγα κατά τής αγγλικής αποικιοκρατίας εκείνη την πρώτη τού Απρίλη.  

Να πάρουμε λοιπόν μιαν ανηφοριά και να ανέβουμε στις βουνοπλαγιές και τα προσκυνήματα τής νέας δόξης. Να δώσουμε μάθημα ζωής στα παιδιά μας πως το κεφάλι ο Έλλην δεν το σκύβει ποτέ. Πως η Πατρίδα είναι απάτητος ναός ελληνικότητας.

Κάθε λιθάρι έχει την δική του ματωμένη ιστορία και την ιστορία μας δεν την παραδίδουμε στα σκυλιά τού νεοταξισμού. Πολιτισμός και πόλεμος, πίστη και κατάκτηση μαζί. Τα μονοπάτια που οδηγούν στην Αθανασία της Φυλής άνοιξαν πάλι οι Ήρωες τής ΕΟΚΑ.

Να σπουδάσεις πρώτα την Ελλάδα στο καμίνι τού Αγώνα. Τα πύρινα γράμματα τού αίματος και τής καρδιάς. Να ποια είναι η ευχή της μάνας στο παιδί, να ποιος είναι ο Έλλην.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://stellaioannidou.blogspot.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet