Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

O ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΜΜΕ)

O ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΜΜΕ)
- Δύο είναι τα κλειδιά στη ραδιοτηλεόραση για τη λειτουργία του συστήματος. Η μέτρηση, δηλαδή το νόμισμα της αγοράς, και το σήμα, η δυνατότητα εκπομπής.
- Σε αυτούς του δύο τομείς, τα προηγούμενα χρόνια έγιναν πράγματα και θάματα, όπως λέει ο λαός, με την ανοχή, τη σιωπή ή και την ενεργή συμμετοχή των Ανεξαρτήτων Αρχών. Κι όσοι θυμούνται τα πρόσωπα, ξέρουν.

- Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς οφείλει να δράσει άμεσα και να ανασχηματίσει τον τομέα αυτό που συνιστά την αρχή του γόρδιου δεσμού της διαπλοκής της χώρας.

- Διότι και μόνο με την αναγγελία του ελέγχου στα ΜΜΕ ορισμένοι έχουν αρχίσει και στοχοποιούν τον Πρωθυπουργό, με πολύ ευγένεια είναι αλήθεια.

-Αλλά εδώ δεν υπάρχει θέμα Τσίπρα, αλλά ζήτημα προστασίας του ελληνικού λαού. Για παράδειγμα, τα τηλεπαιχνίδια, γερμανικής παραγωγής, εξαπάτησαν τους τηλεθεατές, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμα τα οποία κατέπεσαν στο ΣτΕ, εξαιτίας του γεγονότος πως η ΕΕΕΠ δεν εξέδωσε τον γενικό κανονισμό.

Αποτέλεσμα; Το δημόσιο θα επιστρέψει πρόστιμα 920 χιλ. ευρώ στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με άλλα λόγια οι πολίτες πληρώνουν δύο φορές του Γερμανούς και τους Έλληνες συνεργάτες τους.
---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet