Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 70ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΥ

Με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος...
μετά τη δίωρη απολογία του στην 10η τακτική ανακρίτρια ο 70χρονος που επιβεβαίωσε ψευδώς ότι η μητέρα της Άννυ είχε δώσει το παιδί σε μια φίλη της.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε γνώση για την τύχη του παιδιού ενώ είπε ότι στις 21 Απριλίου, που μαζί με τον Νικολάι πήγαν στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα για να μεταφέρουν έναν καναπέ, ο δράστης ήταν απολύτως ψύχραιμος. Πρόσθεσε δε ότι δεν παρατήρησε κάτι περίεργο στο σπίτι.

Ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη δικαστική λειτουργό εάν είδε στο σπίτι ψυγεία μεταφοράς και απάντησε αρνητικά. Η συγκεκριμένη ερώτηση σύμφωνα με νομικούς κύκλους δείχνει πως η ανακρίτρια διερευνά το ενδεχόμενο κα τυχόν πώλησης των οργάνων του παιδιού.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ακόμα πως μετάνιωσε που είπε ψέματα. "Έτσι μου είπε για το παιδι, έτσι είπα. Τον Σάββα τον ήξερα 3-4 χρόνια. Δεν υποψιάστηκα τίποτα", είπε ενώ αναφερόμενος στον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος είπε πως δεν ήταν βίαιος με την Άννυ και ότι την πρόσεχε.

Ο συνήγορος και Δικηγόρος της Δημητρίνα, Σταυρός Γεωργίου δήλωσε ότι υπέβαλε αίτημα να έρθει από τη Βουλγαρία και να καταθέσει ο φίλος του πατέρα της Άννυ, Νικολάι, ενώπιον των ελληνικών ανακριτικών αρχών.


http://www.24wro.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet