Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ

Ο Γιάνης, που τον αγαπούν όλες οι γυναίκες, ήταν δύσκολο παιδί, στην Τετάρτη δημοτικού έβγαλε το δεύτερο "ν" από το όνομά του. Ο Γιώργος Βαρουφάκης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του υπουργού Οικονομικών. Του γιού του...Ο Γιώργος Βαρουφάκης, πρόεδρος της Χαλυβουργικής που έχει ζήσει 3 γενιές Αγγελόπουλων αποκάλυψε στο Έθνος της Κυριακής άγνωστες πτυχές από τη ζωή του γιού του: εντός από τους πιο συζητημένους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος δηλώνει επαναστάτης, πάντα αριστερός που δεν έβαζε ποτέ νερό στο κρασί του. Ίσως έτσι να εξηγείται και ο ατίθασος χαρακτήρας του γιου του.

Μίλησε στο Έθνος της Κυριακής την ημέρα που σύμφωνα με πολλούς το Μαξίμου "έβαλε στον πάγκο" τον γιο του και έδωσε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο τα ηνία της διαπραγματευτικής ομάδας. Ήταν η μέρα που τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπούν: όλοι τον έπαιρναν για συμπαράσταση στον Γιάνη του.

«Ο Γιάνης ήταν ένα πολύ δύσκολο παιδί. Έτσι ήταν ο χαρακτήρας του. Στην τετάρτη δημοτικού έβγαλε το ένα ν. Η δασκάλα του το θεώρησε ορθογραφικό λάθος και του έκοψε δύο βαθμούς στα 10. Όταν του είπα: Γιατί Γιάνη; Μου απάντησε: Υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι ο Γιάνης πρέπει να έχει δύο ν;».

Ο Γιώργος Βαρουφάκης μιλάει και για τη στενή σχέση που έχουν οι δυο τους. «Μπαμπά μου είναι πάρα πολύ δύσκολα, κουράζομαι πάρα πολύ. Με πήρε του Αγίου Γεωργίου από τη Λετονία και μου λέει: ..."ήθελα να μάθω και πώς είσαι μπαμπά μου". Με συγκίνησε. Με λατρεύει. Με έπαιρνε από την Αμερική, όταν δίδασκε, για να μου πει ότι είχε την ανάγκη να με ακούσει...».

Ο 90χρονος πρόεδρος της Χαλυβουργικής λέει πως εκτός κι εκτός Ελλάδας "χτυπούν" τον γιό του γιατί "θέλουν να τον υποτιμήσουν. Γιατί είναι άξιος, γιατί δεν τους πάει, δεν τους ταιριάζει. Γι’ αυτό τον χτυπούν".

Ο πατέρας του υπουργού Οικονομικών, θεωρεί βέβαιη την παραμονή του γιου του στην κυβέρνηση, γιατί όπως λέει ο Αλέξης Τσίπρας του έχει μεγάλη αγάπη. "Ο Τσίπρας είναι πολύ δεμένος με τον Γιάνη. Αυτός είναι που πάντα έδινε γραμμή στον πρωθυπουργό και γι' αυτό εκείνος τον αγαπάει πολύ. Γι' αυτό και είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας στηρίζει τον γιο μου και δεν θέλει να τον αδειάσει", απαντάει χαρακτηριστικά.

Όσο για τις γραβάτες που δεν φοράει; Ο Γιώργος Βαρουφάκης εκτιμά πως το στυλ του γιου του αρέσει. "Τον έχουν αγαπήσει όλες και όλοι. Η Λαγκάρντ πολύ και όλες οι γυναίκες, Ελληνίδες και Ευρωπαίες. Και έχω πει στη Δανάη «πήγαινε από πίσω του γιατί δεν σε βλέπω καλά». Η Δανάη του φέρθηκε και του φέρεται πολύ καλά".
http://www.madata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet