Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ελλάς είναι ένα πολύ γερό έθνος που έχει εγκλωβιστεί μέσα σε μια πλαστή μικρότητα, αποξενωμένο από τις εγγενείς δυνάμεις τού εδάφους και τής γεωπολιτικής πραγματικότητας.
Το πρόβλημα τής οικονομίας είναι το όπλο που έχει στραφεί σε βάρος μας προκειμένου να αποτραβηχτεί το ελληνικό βλέμμα από τούς κινδύνους τής εθνικής μας ασφάλειας. Θέλουν νεοταξίτες, βάρβαροι και ψευτορωμιοί να ξεχάσουμε τον Οικουμενικό Ελληνισμό, να σβήσουμε τούς ακρίτες μας και να πάμε σε μια μικρή Ελλάδα ολιγότερο ελληνική και επομένως μη βιώσιμη.

Το ζήτημα τής πυρκαγιάς που προκλήθηκε τις προάλλες σε ισλαμικό τζαμί τής Κομοτηνής, σε μια περιοχή που το τουρκικό προξενείο και οι πράκτορές του κάνουν άνετα δουλειές τού εκτουρκισμού τής περιοχής, είναι πάρα πολύ σοβαρό και ενδεικτικό των πραγματικών συνθηκών που βιώνουμε. Η Άγκυρα διεκδικεί τόσο την Ελεύθερη Θράκη Μας όσο και νησιά μας ως τάχα τμήμα τής τουρκικής επικράτειας. Οι Τούρκοι επιδιώκουν να αναστήσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία για τούς ίδιους λόγους που θα πρέπει κι εμείς να αναστήσουμε την Ελληνική Αυτοκρατορία τής Αγίας Ρωμανίας. Για λόγους εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας.

Η μεγάλη διαφορά μας με τους τουρκομογγόλους είναι πως η Ελλάς στηρίζεται στην ιστορική δικαιοσύνη και το καθαγιασμένο αίμα των αγίων και των ηρώων, δίκαιο που καταπάτησε το βρωμερό τουρκικό ξίφος. Αυτό το δίκαιο πρέπει να το φέρουμε σιμά με την δύναμη και την επεκτατική μορφή, ώστε να θωρακίσουμε το Έθνος μας από τον σιωνισμό που κρύβεται πίσω από τα πάσης φύσεως χτυπήματα που δεχόμαστε. Είναι μια εκτίμηση που τεκμαίρεται από την δυναμική εισβολή τής πολυπολιτισμικής και λαθρομεταναστευτικής λαίλαπας, τής δήθεν ευπαθούς και προσφυγικής πλημμυρίδας που συνοδεύεται από τούς τζιχαντιστές τού Ισλαμικού Κράτους που προστατεύει η Τουρκία και ανέχεται ο νεοταξισμός έως εκεί που δεν θίγονται τα συμφέροντά του.

Η Τουρκία έχει πει επανειλημμένα πως θεωρεί προστατευόμενες υπ’ αυτήν μάζες τόσο τούς Έλληνες φυσικά κι όχι Τούρκους μουσουλμάνους τής Θράκης, συχνά και εκείνους των Δωδεκανήσων, όσο και τούς λαθρομετανάστες που είναι απολύτως σκόπιμα νέας ηλικίας και ισλαμικού θρησκεύματος πληθυσμοί. Έχει μάλιστα ζητήσει ανακαινίσεις και λειτουργίες Τζαμιών, τόσο η ίδια όσο και αραβικά και σιωνιστικά συμφέροντα, διότι πολύ απλά οι θρησκευτικοί χώροι συνοδεύονται από την παγίωση τής παρουσίας των πιστών τους.

Και φυσικά το να είναι κάποιος προστατευόμενος κάποιας χώρας σημαίνει πως αν αυτή η χώρα θεωρήσει πως προκλήθηκε ή προκαλέσει η ίδια εσκεμμένα προσβολή και ζημιά στον προστατευόμενο, εισβάλει ως τάχα δύναμη νομιμότητας, όπως συνέβη με τα Σεπτεμβριανά στην Κωνσταντινούπολη και τον Αττίλα στην Κύπρο Μας.

Η αντιστροφή τού εγκλωβισμού που μάς έχουν επιβάλλει είναι η πλήρης αξιοποίηση τού γεωφυσικού παράγοντα και η εξωστρέφεια όχι μόνο στην οικονομία μα και στην εθνική και εξωτερική μας πολιτική. Να εκκαθαρίσουμε την κοινωνία μας και τούς ακριτικούς θύλακες από τις εστίες εσωτερικού χαλασμού. Το αναφαίρετο δικαίωμα τής ζωής τού λαού και τής κυριαρχίας τού Έθνους μάς επιτρέπει την προστασία τής Φυλής μας με την υποταγή των εχθρών της.

Η υγιής και αυτοφυής ανάπτυξη που χρειαζόμαστε για να βλαστήσει και να καρπίσει χρειάζεται πολύ και γόνιμο έδαφος. Χρειαζόμαστε την δημιουργία μιας γεωπολιτικής πραγματικότητας που στηρίζεται στην απελευθέρωση κάθε γης που διαθέτει συμπαγείς ελληνικούς πληθυσμούς και καθάρια ελληνική ιστορία. Τα ορμητήρια από όπου δεχόμαστε πιέσεις είναι και θα γίνουν οπωσδήποτε οι πύλες εισόδου στην Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα.

Το μέλλον τής Ελλάδος είναι το φτιάξιμο και πάλι τού δικού της κόσμου. Η θέση που μάς έβαλε ο Θεός επάνω στην γη είναι το παρατηρητήριο και το γεωστρατηγικό πέρασμα προς πάσα γεωγραφική κατεύθυνση. Είμαστε καμωμένοι για Μεγάλη Δύναμη και κινητήριος μοχλός τής ανθρωπότητας. Καθαρό και σφαλισμένο έναντι τής παγκοσμιοποίησης Κάστρο. Διεκδικητική Ελλάς με πολιορκητικό κριό τον φυλετικό και πολιτισμικό μας χαρακτήρα. Διεισδυτικότητα πολιτική, οικονομική και στρατιωτική στην γεωπολιτική μας αυλή.

Μια φιλόδοξη πολιτική ανοικτών θυρών προς τον Ελληνικό Κοινοτισμό είναι η στρατηγική πολιτική τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Οι δε συμμαχικές επιλογές μας πρέπει να εμπνέονται από την σύνδεση τής εταιρικής σχέσης με τα εθνικά μας συμφέροντα και όχι με την απεμπόληση τής κυριαρχίας και τις ηλίθιες συγκυριαρχίες.

Να εξασφαλίσουμε ενότητα, αυτάρκεια και προσήλωση στον κοινό σκοπό. Να καταστήσουμε την Πατρίδα μας διεθνή ενεργειακή δύναμη. Και φυσικά να μετουσιώσουμε την στρατιωτική ισχύ με την εθνική υπεροχή και την επιστροφή των αλύτρωτων πατρίδων στην Μητέρα Αυτοκρατορική Ελλάδα. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς είναι η Προστασία και η Στέγη πάσης ελληνικής ψυχής. Και πάσα ελληνική ψυχή είναι και μια Ελλάδα.

Είναι ζωτικής φύσεως ζήτημα να λυτρώσουμε τον Έλληνα από τα δεσμά μιας τεχνητής μιζέριας ηθικής κυρίως τάξεως. Είμαστε ένα μεγάλο και δημιουργικό Έθνος, ένας πολιτισμικός και φυλετικός χείμαρρος. Κανένα φράγμα δεν μπορεί να μείνει όρθιο εμπρός μας.

Το βιβλίο τής ιστορίας θέλει να εγγράψει καινούργιες και κατά δικές μας σελίδες. Μού αρέσει να κατακτώ την ζωή και να τής δίδω τα δικά μου σύνορα. Μού αρέσει οι αποφάσεις και οι μάχες να λαμβάνονται από εμένα και να κάνω νίκες για έναν ευρύχωρο για τα παιδιά μας Ελληνισμό. Ιδού ο δρόμος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://stellaioannidou.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet