Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

ΝΕΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο πα-ΤΕΡΑΣ δεν ΕΒΡΑΣΕ μόνο την άτυχη 4χρονη! Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις θηριωδίες του 27χρονου Σάββα, ο οποίος...
συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε με τον πιο άγριο τρόπο την 4χρονη κόρη του, Αννυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας-κτήνος παραδέχθηκε στην κατάθεσή του τα όσα φρικτά του αποδίδονται, ότι δηλαδή σκότωσε, έβρασε και τεμάχισε το άψυχο κορμί της κόρης του, ενώ έχει δηλώσει ότι στην κατσαρόλα έβαλε και άλλα υλικά μαγειρικής, όπως πατάτες και κρεμμύδια. 

Νεκρή είναι η 4χρονη Αννυ, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί στις 24 Απριλίου από την περιοχή της Ομόνοιας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το κοριτσάκι δολοφονήθηκε από τον βιολογικό πατέρα του, ηλικίας 27 ετών, βουλγαρικής υπηκοότητας, ο οποίος έκρυψε στην συνέχεια το πτώμα, γι' αυτο δεν έχει ακόμα βρεθεί. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας ο πατέρας «φρόντισε να εξαφανισει το άψυχο σώμα του κοριτσιού». Μάλιστα, ο 27χρονος φέρεται να τεμάχισε το άτυχο κορίτσι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, με βάση συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία προσώπου του στενού περιβάλλοντος του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε σε συγκεκριμένα σημεία, καθώς και από μια σειρά άλλες ενδείξεις, που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους αρμόδιους αξιωματικούς, για την κατάληξη του άτυχου κοριτσιού.

Παράλληλα, εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της Άννυ με την κατηγορία της έκδοσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Στο διαμέρισμά της έσπευσαν τρεις αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα και συνέλαβαν τη γυναίκα.

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως προκύπτει από την κατάθεση φίλου του ζευγαριού, επίσης βουλγαρικής υπηκοότητας, τον οποίο βρήκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην Βουλγαρία, ο 27χρονος τού εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, στο σπίτι τους στην οδό Μιχαήλ Βόδα, και όταν συνήλθε είδε κοντά του νεκρή την 4χρονη κόρη του.

Τότε την τεμάχισε, έβρασε τα κομμάτια και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι.

Όταν συνέβησαν τα συγκλονιστικά γεγονότα, η μάνα του κοριτσιού έλειπε στο εξωτερικό.

Ο ίδιος μάρτυρας πάντως αναφέρει ότι ο 27χρονος χτυπούσε πολλές φορές το κοριτσάκι.

Τα ίχνη του κοριτσιού είχαν χαθεί στις 21 Απριλίου. Το ζευγάρι μετέβη στις 22-23 Απριλίου στη Βουλγαρία και την επόμενη ημέρα επέστρεψε στην Αθήνα, και η μητέρα έκανε τη δήλωση εξαφάνισης και άρχισε έρευνα σε ολόκληρη την Ευρώπη για τον εντοπισμό της 4χρονης.

Από την Ασφάλεια Αττικής βρέθηκαν πολλά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την κατάθεση του μάρτυρα, καθώς και κηλίδες αίματος στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, που σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα δένουν την υπόθεση.
Πηγή: http://www.kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet