Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Ο Απόστολος των Εθνών Ελληνιστί Παύλος, Εβραϊστί δε Σαούλ, ή Σαύλος, ως γνωστόν έγραψε πολλές επιστολές προς τους Κοσμοκράτορες και Άρχοντες της εποχής εκείνης, με σκληρές νουθεσίες και συμβουλές, που δεν τολμούσε κανείς άλλος να γράψει.
Εφοβούντο γαρ τη δύναμη και τα αντίποινα των παγκόσμιων δικτατόρων της εποχής εκείνης.

Ο Απόστολος των Εθνών Παύλος έγραψε αυστηρές επιστολές, προς Ρωμαίους, προς Εβραίους, προς Γαλάτας, προς Κορινθίους , προς Εφεσίους, προς Φιλιππησίους, προς Κολασσαείς, προς Θεσσαλονικείς, αλλά και προς πολλές άλλες προσωπικότητες.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, στην οποία πρόεδρος είναι ο κ.ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει διαμορφώσει στο πλανήτη Γη που κυβερνά, μια τρομακτική αλλοπρόσαλη χαώδη πολιτική και κατάσταση, με τοπικούς πολέμους, χρεοκοπίες κρατών, τρομοκρατίες, δολοφονίες αντιφρονούντων, αποσταθεροποιήσεις κρατών, εξαφανίσεις Εθνών, λαθρομετανάστευση, προσφυγιά, πείνα, δυστυχία, αυτοκτονίες ανθρώπων, φτώχεια όπου οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες «έφαγαν» τα χρήματα απλών πολιτών επενδυτών σε Χρηματιστήρια, σε ομόλογα, με μειώσεις μισθών & συντάξεων, για να επικαρπωθούν τα χρήματα αυτά οι σημερινοί Επικυρίαρχοι της Γης.

Ιδρύουν και χρηματοδοτούν άλλα κράτη υποτακτικά σε αυτούς, όπως το Ισλαμικό κράτος των δολοφόνων Τζιχαντιστών ISIS-ISIL , με αποκεφαλισμούς , θηριωδίες, καταστροφή του Αρχαίου Πολιτισμού, και τέλος ο επαπειλούμενος Γ! Παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος, με σκοπό να μειωθεί ο πληθυσμός κατά 6 δις. ανθρώπων-κατοίκων του πλανήτη, και να κυριαρχήσει στη Γη η άρχουσα τάξη των Γραμματέων & Φαρισαίων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Όσον αφορά το πρόβλημα της Ελλάδος, μόνον όταν πεί το ΝΑΙ ο Μεγιστάνας Παντοκράτωρ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στην ορντινάντσα Draggi της ΕΚΤ, μόνο τότε θα χρηματοδοτηθεί η Ελλάς.

Η Ε.Κ.Τ. είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, καθώς και η FEDERAL των ΗΠΑ. Όλοι αυτοί οι επιτελείς των διαφόρων οργάνων της Ε.Ε. είναι υπάλληλοι και ορντινάντσες του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Αυτός εκδίδει το ευρώ και το δολάριο, αυτός έχει «το πεπόνι και το μαχαίρι», λέει ο Λαός. Τρείς (3) μήνες τώρα περιμένουμε μια λογική συμφωνία με τους εταίρους επιτελείς της Ε.Ε. αλλά φαίνεται ότι παίζουν μαζί μας «τη Γάτα με το ποντίκι». Η Σιωνιστική Ε.Ε. με το παιχνίδι που κάνει κοροϊδεύοντας την Ελλάδα, εκτίθεται διεθνώς ως αναξιόπιστη Ένωση.

Το Δ.Ν.Τ. δεν το προσκαλέσαμε να έλθει εδώ. Βρήκε κάτι Μ@λ@κ@ς και προδότες πολιτικούς, απογόνους του Ιούδα, και έκανε εισπήδηση μέσα στην Ελλάδα, να μας δανείσει με το ζόρι. Έκτοτε απομυζά όλο το χρήμα και το πλούτο της χώρας μας. Το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησίας του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ να ζητήσει πίσω τα δάνειά του από αυτούς που τα «φάγανε», και ΟΧΙ από τον απλό φτωχό Λαό. Όπως άλλοτε άνοιξαν γραφεία Χρυσού και αγόραζαν όλα τα χρυσαφικά των Ελλήνων, (για να τα στείλλουν στον Θείο ΡΟΤΣΙΛΝΤ), τώρα άνοιξαν καθάπασαν την επικράτειαν, γραφεία οργάνωσης Μετανάστευσης για U.S.A.-CANADA-AUSTRALIA, που διευκολύνουν με τη γραφειοκρατία την Ελληνική νεολαία να μεταναστεύσει. Παρέχουν υπηρεσίες, αιτήσεις για νόμιμη μετανάστευση, έκδοση αδείας εργασίας, έκδοση άδειας παραμονής, έκδοση Βίζας, πλήρη νομική υποστήριξη με ειδικούς συμβούλους μετανάστευσης, κ.λ.π.

Φαντασθείτε τα εγγονάκια σας, να φύγουν σαν μετανάστες στην Αυστραλία, Καναδά, ή στην Σιωνιστική ΗΠΑ. Τα εγγονάκια μας είναι ήδη υποθηκευμένα από προδότες πολιτικούς.

Η Χώρα οδηγείται στον αφελληνισμό με νέους κατοίκους τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Η χώρα οδηγείται σε κατοχή υπό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας-Δικτατορίας.

Η χώρα είναι υποθηκευμένη, τα σπίτια μας είναι υποθηκευμένα, και οι συντάξεις των Ελλήνων είναι υπό περιορισμό της Σιωνιστικής Τρόϊκα, αφού τα παίρνουν όλα οι ξένοι δυνάστες-δανειστές.

Η Ελλάδα σήμερα ευρίσκεται σε τροχιά Υεμένης, & Ουκρανίας.

Το μόνο που μας σώζει είναι η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Το ΔΝΤ & ΕΚΤ (Ε.Ε.), απεδείχθησαν οικονομικοί τρομοκράτες. Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε! Από τους Σιωνιστές Δυτικούς «συμμάχους» & «εταίρους» μη περιμένουμε καμία λύση στα προβλήματά μας. Πρέπει να βρούμε μια εναλλακτική λύση.

Οι πρόγονοί μας δεν κάθησαν σκλάβοι των Τούρκων, επανεστάτησαν.

Δεν μπορούμε να ζούμε σκλάβοι της Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η εναλλακτική λύση είναι η Ρωσία-Κίνα. Βεβαίως οι Δυτικοί Σιωνιστές θα αντιδράσουν, και θα επέμβουν δυναμικά με το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ. Όμως ο Κολοκοτρώνης τελικά πέτυχε στην επαναστασή του, εν μέσω πολλών κινδύνων, δεν εκάθισεν ανεύθυνος. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ !!!!!!!!!!

Οφείλουμε κάτι να κάνουμε για τα εγγονάκια μας. Δεν μπορούμε να ζούμε έτσι υπό την απειλή των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών πότε θα μας σφάξουν, ούτε να είμαστε υπό εκμετάλλευση των Σιωνιστών!!! Επειδή άλλη δύναμη δεν υπάρχει στη Γη επάνω, για να «στριμώξει» τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε λογικές πολιτικές, επικαλούμεθα τον Παντοδύναμο ΘΕΟ για τα περαιτέρω.

Ένας παγκόσμιος ηγέτης θα επιθυμούσε την ευτυχίαν των υπηκόων του, για την υστεροφημίαν του, αλλά με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τη παρέα του, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετον. Θέλουν την δυστυχίαν των κατοίκων του πλανήτη Γη.

Εν όψει αυτής της τραγικής καταστάσεως ευρισκόμενοι, αφού οι Κοσμοκράτορες χειροτερεύουν τη κατάσταση στο πλανήτη, εάν ζούσε σήμερα ο Απόστολος των Εθνών Παύλος, θα έγραφε,

Προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ επιστολή ΠΑΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet