Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΣΤΙΝ''...

...Ο ΓΛΕΖΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ...
Με δύο ρήσεις, του Πλούταρχου ότι «το δανείζεσθαι της εσχάτης παραφροσύνης και μαλακίας εστίν» και του Μενάνδρου...
ότι «τα δάνεια δούλους τους ανθρώπους ποιεί» τοποθετήθηκε ο Μανώλης Γλέζος για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει από εδώ και πέρα η χώρα.

Όπως είπε με την πολιτική των δανείων δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. «Υπάρχει από τους δανειστές μια άκαμπτη στάση και η στάση η δίκη μας πρέπει να είναι εξίσου άκαμπτη γιατί με την πολιτική των δανείων δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε βασίζεται σε αποκλειστικά δικές μας δυνάμεις» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επανέλαβε, δε, την πρότασή του για «πάγωμα» καταβολής των δόσεων για ένα χρόνο «που σημαίνει ότι δεν θα εξοφλούμε κανένα δάνεια μέσα στον χρόνο και δεν θα υπάρχει ανατοκισμός στο διάστημα αυτό. Μετά από ένα χρόνο ελάτε να κουβεντιάσουμε».

Διευκρίνισε, επίσης, ότι η λογιστική επιτροπή που θέσπισε η Βουλή θα εξετάσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά ανά χώρα και «σε όσους οφείλουμε να τους πληρώσουμε σε όσους όχι να μην τους πληρώσουμε»

Μιλώντας, τέλος, για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων σημείωσε ότι προϋπήρχε της κρίσης και πρόσθεσε, μιλώντας στο Κόκκινο 105,5, ότι «εάν την εγκαταλείπαμε τώρα θα ήταν πολύ επικίνδυνο» διευκρινίζοντας ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουμε οικονομικό συμψηφισμό».

http://www.fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet