Όποιος άνοιξε πρωί – πρωί τα κανάλια, εκεί γύρω στις 7 τα χαράματα δηλαδή θα έμεινε έκπληκτος. Ζωντανές συνδέσεις από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, πολιτικοί να
πηγαινοέρχονται, ο πρωθυπουργός, βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο Σουλτς, ο Αβραμόπουλος, πλήθος αστυνομικών και δημοσιογράφων, όλες οι τηλεοπτικές κάμερες επί… σκηνής.
Συγκίνηση, η μόδα της νέας εποχής, οι selfies, λογύδρια της δεκάρας, επικοινωνιακό σόου για μια κυβέρνηση που… γενοκτονεί την Ελλάδα αλλά χαριεντίζεται με τους… 30 πρόσφυγες που μετεγκαθίστανται στο Λουξεμβούργο.
Προς Θεού, καμιά μομφή για τους πρόσφυγες. Είμαστε όλοι βαθιά συγκινημένοι που γλίτωσαν από την κόλαση των χωρών τους, από τα νερά του Αιγαίου και θα πάνε να βρουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα. Όμως, τι ντροπή να στήνουν τέτοιες φιέστες για 30 άτομα όταν την ίδια ώρα είχαν ξεβραστεί στις ακτές της Λέσβου τέσσερις ακόμη άτυχοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά. Τι ντροπή να έχουν ξεπεράσει τις 500.000 οι πρόσφυγες που έχουν περάσει στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου και ο Τσίπρας να εκμεταλλεύεται 30 ψυχές. Τι ντροπή να υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε διάφορα μέρη της χώρας πάνω από 170 χιλ. πρόσφυγες, να βουλιάζουν τα νησιά και μόνο χάρη στην αυτοθυσία των πολιτών και των λιμενικών να σώζονται ψυχές και η κυβέρνηση να κάνει γιορτές στο αεροδρόμιο προτάσσοντας το… μέγιστο έργο που έχει επιτελέσει στον τομέα του μεταναστευτικού. Και μαζί να συμπράττουν στο επικοινωνιακό σόου ο Μάρτιν Σουλτς και ο Δημ. Αβραμόπουλος για να προσπαθούν να μας πείσουν πόσο καλή δουλειά κάνει η Ευρώπη στο Προσφυγικό. Όταν έχουν εγκαταλείψει πλήρως την Ελλάδα στο έλεος του Θεού είναι αν μη τι άλλο προκλητικό να ντύνονται επίσημα και να κάνουν δηλώσεις πομπώδεις για το σπουδαίο έργο της μετεγκατάστασης 30 προσφύγων.
Και βεβαίως νομίζουν όλοι αυτοί, και ειδικά ο Τσίπρας, ότι ο κόσμος ξύπνησε στα άγρια χαράματα για να δει το σόου τους ή όταν το δει και ακούσει τις ανόητες και πέρα για πέρα υποκριτικές δηλώσεις τους ότι θα ξεχάσει το δράμα που επισυμβαίνει γύρω του. Τους πρόσφυγες, τους φόρους ή τον Φίλη με τη Γενοκτονία της λογικής. Αυτό ακριβώς κάνει η κυβέρνηση από τότε που εξελέγη. Σκοτώνει το μυαλό μας με βλακώδεις και στημένες υποθέσεις, με θέαμα, αίμα και ψέμα, με εισαγγελείς, τηλεοπτικές άδειες, επισκέψεις στα νησιά για τα μάτια του κόσμου. Χάθηκε ο κόσμος δηλαδή να φύγουν οι 30πρόσφυγες αθόρυβα, χωρίς κάμερες και δηλώσεις και φιέστες λες και αποχαιρετούμε τον… Πλανητάρχη. Έλεος πια. 
http://www.antinews.gr