Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ : ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ...

Αμετάκλητη είναι πλέον η απόφαση του   Μικτού Ορκωτού Εφετείου με την οποία καταδικάστηκε...σε ισόβια κάθειρξη  ο Γεωργιανός, Δαυίδ Μουρτινέλι, για την άγρια δολοφονία  με 21 μαχαιριές του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου στις 3 Ιουνίου 2008 μέσα στο σπίτι του στην  οδό Μετεώρων 14, στο Παγκράτι.

Και αυτό γιατί το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση που είχε καταθέσει ο Γεωργιανός και ζητούσε να αναιρεθεί η καταδικαστική απόφαση του Δευτεροβάθμιου Κακουργιοδικείου.

Οι δικαστές του  Κακουργιοδικείου έχουν κρίνει ένοχο με συντριπτική πλειοψηφία (6-1) τον Δαυίδ Μουρτινέλι για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση δεχόμενοι ότι την τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Με την απόφασή του το δικαστήριο καταδίκασε επιπλέον τον  Γεωργιανό σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για κλοπή, ενώ έπαυσε την ποινική δίωξη σε βάρος του για τα αδικήματα της οπλοχρησίας και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Ακόμη, οι  δικαστές είχαν απορρίψει  τα αιτήματα της υπεράσπισής του για αναγνώριση του ελαφρυντικού τού πρότερου εντίμου βίου και της ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος.

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκρινε ότι η καταδικαστική απόφαση έχει πλήρη, ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η νομοθεσία.
http://www.fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet