Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ

 Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση δολοφονίας του Βρετανού εκατομμυριούχου Andy Bush που φέρεται να σκότωσε η ζηλιάρα πρώην φίλη του.
Ο λόγος για την 25χρονη Mayka Kukucova,από την Σλοβακία, η οποία σύμφωνα με τις αρχές εκτέλεσε τον σύντροφο της, έξι μήνες από τον χωρισμό τους, γιατί είχε βρει νέα ερωμένη. Πηγές που πρόσκεινται στην ισπανική αστυνομία δηλώνουν ότι η Kukucova τον περίμενε στην βίλα του στην Costa del Sol της Ισπανίας. Αυτός μπήκε μέσα γελώντας πειράζοντας την νέα του σύντροφο, την 22χρονη Ρωσίδα, Maria Korotaeva. kukueva Ξαφνικά το ζευγάρι είδε την ξανθιά καλλονή να κρατάει ένα όπλο και να σημαδεύει τον πρώην της. Τον πυροβόλησε τρεις φορές.Μία στον ώμο και δυο στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 48χρονος είχε δεχτεί δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Το σενάριο αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνει και η Maria Korotaeva, η οποία φέρεται να δήλωσε πως όταν το ζευγάρι επέστρεψε στη βίλα, η πρώην βρισκόταν εκεί σε έξαλλη κατάσταση ενώ η αστυνομία πιστεύει πως διέφυγε με εξαφανίσθηκε με το Hummer που ήταν στο γκαράζ του επιχειρηματία. Οι ισπανικές Αρχές κατάφεραν να την συλλάβουν μετά από λίγες μέρες. Εκείνη υποστήριξε πως οι δυο τους καυγάδισαν, το θύμα την πυροβόλησε πρώτο αλλά δεν την πέτυχε και για αυτό μετά τον πυροβόλησε. Γείτονας του Βρετανού εκατομμυριούχου είπε στην αστυνομία ότι επί δύο χρόνια το θύμα είχε σχέση με νεαρό μοντέλο από την Σλοβακία, η οποία ερχόταν μαζί του στη Κόστα ντελ Σολ και το πιθανότερο είναι ότι είχε και τα κλειδιά της πολυτελούς βίλας. Η δολοφονία είχε γίνει τον Απρίλιο του 2014, όμως η διαδικασία έκδοσης της στην πατρίδα της ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες. Μετά από τον βαλλιστικό έλεγχο των αρχών προέκυψε πως βρέθηκαν υπολείμματα πυρίτιδας τόσο στα χέρια της 22χρονης Maria Korotaeva όσο και στα χέρια της 25χρονης πρώην φίλης του. Μιλώντας από την Τενερίφη όπου πλέον ζει, η 22χρονη σημείωσε πως από την αρχή είπε την αλήθεια. "Ήμουν έξω από το σπίτι όταν πυροβολήθηκε ο Andy. Η αστυνομία και οι πυροσβέστες δεν με άφησαν να μπω στην ιδιοκτησία όταν έφτασαν, οπότε είμαι έκπληκτη που βρέθηκαν ίχνη πυροβολισμού στα χέρια μου. Δεν βγάζει νόημα. Φοβάμαι ότι η υπερασπιστική γραμμή της Kukucova θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το στοιχείο προς όφελός της. Ελπίζω μόνο ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη", σημείωσε. Στέφανος Νικήτας ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet