Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Το τέλος του Μαρινάκη

Πότε θα ξηλωθεί η εγκληματική οργάνωση που κυβερνά το ελληνικό ποδόσφαιρο; Όχι, δεν είμαστε…
Αλαφούζοι, όμως, αυτό που συμβαίνει το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι Έλληνες και λένε ότι δεν πάει άλλο. Ό,τι πιο ανώμαλο, άρρωστο και εγκληματικό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Πριν το πρωτάθλημα ξεκινήσει γνωρίζουμε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.
Και το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πότε θα κάνει την πρώτη του ήττα, πότε θα παίξει με 10 παίκτες, πότε θα έχει την πρώτη του ισοπαλία και γενικώς όλα εκείνα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο νόμιμου και παράνομου στοιχηματισμού. Είναι πολλά τα λεφτά και δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να τα αφήσει να πέσουν σε άλλων τα χέρια. Είναι πολλά επίσης και τα λεφτά από τις μεταγραφές. Να παίρνεις έναν ποδοσφαιριστή με 100 χιλιάδες ευρώ και να τον πουλάς 10 και 15 εκατ. ευρώ δεν είναι και λίγο. Ασχέτως αν αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν παρά μόνο στα χαρτιά. Δεν είναι δα και… Μέσι οι παίκτες του Ολυμπιακού που πωλούνται σε ξένες ομάδες. Ο λόγος που «φουσκώνουν» τα συμβόλαια είναι προφανής. Σας αφήνουμε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας, όμως, με κάποιο τρόπο πρέπει να φαίνονται έσοδα.
Κι εκεί που ο αήττητος πήγαινε φουλ για ένα ακόμη ρεκόρ, αίφνης του έκοψε τη φόρα το ΑΕΚάκι που πρόπερσι ήταν στη Γ΄ Εθνική. Πώς να μην στεναχωρηθεί ο Πρόεδρος, πώς να μην εξοργιστεί που τόλμησε κάποιος διαιτητής να παίξει 50%-50%. Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουν ισότιμα τον Ολυμπιακό που έκανε τόσο κόπο για να ξαναστήσει την παράγκα;
 
Βράζουν στο λιμάνι, ίσως γιατί χάθηκε κανένα στοιχηματάκι. Πόσα να έδινε το ποντάρισμα «αήττητος» στο πρωτάθλημα της μπανανίας; Όπως ξέρουμε είναι πολλά τα εκατομμύρια που διακινούνται. Αφού τα καράβια του προέδρου δεν πάνε καλά λόγω της κατάρρευσης των ναύλων, δεν μπορεί να χάνει από τον πάσα ένα και στο ποδόσφαιρο.
Κι απ’ ότι μαθαίνουμε ο Β. Μαρινάκης μαζεύει λεφτά για να σπρώξει 50 εκατ. ευρώ για τηλεοπτικό κανάλι. Όσο και να πεις είναι πολύ το χρήμα, πρέπει να τα συγκεντρώσει γρήγορα για να πάρει μέρος στον παπατζήδικο διαγωνισμό που ετοιμάζεται. Υπάρχουν βεβαίως και οι εμπλοκές με τη Δικαιοσύνη. Κάποιοι, που έχουν μείνει ζωντανοί ακόμη, έχουν αρχίσει και μιλάνε γιατί είναι βαριές οι σκιές.
Υπάρχουν κι αυτές οι κατηγορίες για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο που για έναν περίεργο λόγο στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ καθυστερούν πολύ. Ίσως η προεκλογική βοήθεια και η στήριξη της Δούρου στις δημοτικές εκλογές να έπιασαν τόπο, όμως, κάποιοι μεγαλόσχημοι πρέπει να πιάσουν κι άλλες πλευρές της διαφθοράς και διαπλοκής στη χώρα.
Εντός της κυβέρνησης, πάντως, υπάρχουν διαφορετικές τάσεις για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ο… αιώνιος πρωταθλητής Βαγγέλης. Για παράδειγμα μόλις προ ημερών ο Χρ. Βερναρδάκης τάραξε τα νερά όταν μίλησε για μαύρο χρήμα και σκοτεινό περιβάλλον υποκόσμου «δείχνοντας» προς τον Πειραιά. Ή ο υπουργός δεν είχε ενημερωθεί κατάλληλα, ή κάποιοι στο Μαξίμου το ξανασκέφτονται για τον Πρόεδρο. Υπάρχει και η πλευρά κάποιων που πιστεύουν βεβαίως ότι μπορείς κάποιον να τον κρατάς σε εγρήγορση γνωρίζονταν πράγματα γι΄αυτόν. Ορισμένοι αυτού του είδους την πρακτική τη λένε εκβιασμό, όμως, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Εκβιάζει η κυβέρνηση; Ποτέ. Αλλά δεν θα έλεγε και όχι αν ο Μαρινάκης έπαιρνε την αδειούλα για τηλεόραση που θα έχανε κάποιος ανεξέλεγκτος νταβατζής. Ο Πρόεδρος πάντως, επειδή δεν βγάζει άκρη με τις εφημερίδες που πληρώνει εδώ και χρόνια αδρά φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει τη δουλειά του μέσω τηλεόρασης. Θα πάρει την άδεια, θα στήσει το κανάλι, θα βρεθούν αρκετά αρπακτικά που ήδη δηλώνουν φανατικοί γαύροι για να αναλάβουν τη βρόμικη δουλειά. Έτσι ο Πρόεδρος θα γίνει μεγαλοκαναλάρχης κι άντε μετά να ταράξεις το σύστημα. Όπως όλοι γνωρίζουμε βεβαίως, όταν πλησιάζουν τα «σκουφάκια» των δικαστών τότε η δημοσιογραφία, τηλεοπτική ή έντυπη, είναι το μόνο καταφύγιο των φοβισμένων. Όπως επίσης και οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί, τα πολιτικά παιχνίδια, η «εξαγορά» μεγαλόσχημων υπουργών πολύ κοντά ή και μέσα στο Μαξίμου.
Λέτε να τρέμει το γαυροσύστημα κι απλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet