Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ....

«Δεν θα χτυπήσουμε την Τουρκία επειδή χτυπά τους Κούρδους αλλά θα βομβαρδίζουμε συνέχεια» 
...αλλά θα βομβαρδίζουμε συνέχεια.Η Ρωσία δεν θα χτυπήσει τα τουρκικά στρατεύματα όσο οι Τούρκοι δεν χτυπούν Ρώσους στη Συρία, ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Συμβουλίου της Ρωσίας, Βίκτωρ Οζέροφ.

«Λαμβάνοντας υπόψιν πως οι Τούρκοι δεν χτυπούν Ρώσους στη Συρία, και ότι ο στόχος τους είναι να χτυπούν τρομοκράτες, η Ρωσία δεν θα επιτεθεί σε στρατιωτικούς τρίτων χωρών που δεν θεωρούνται τρομοκρατικές οργανώσεις, για να μην επιδεινώσει τις ήδη τεταμένες σχέσεις» ξεκαθάρισε ο Οζέροφ.
 
Το περασμένο Σάββατο το τουρκικό πυροβολικό χτύπησε θέσεις των Κούρδων στη Συρία και ο Νταβούτογλου δήλωσε πως πρόκειται για μέτρα ενάντια στην απειλή που αποτελούν για τα σύνορα της Τουρκίας, οι δυνάμεις των Κούρδων στην ευρύτερη περιοχή στα βόρεια από το Χαλέπι.
Ο ηγέτης των Κούρδων της Δημοκρατικής Ένωσης στη Συρία, ξεκαθάρισε πως οι Κούρδοι δεν πρόκειται να αποσυρθούν από την περιοχή.
Την ίδια στιγμή ωστόσο, η Μόσχα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να σταματήσει τους βομβαρδισμούς ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος ακόμη και αν εφαρμοστεί η παύση πυρός που επιτεύχθηκε στις διεθνείς συνομιλίες, όπως δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκενάντι Γκατίλοφ.
«Οι βομβαρδισμοί θα συνεχίσουν ακόμη και αν εφαρμοστεί η παύση πυρός» δήλωσε ο Γκατίλοφ στο Der Spiegel. Αυτή η απόφαση της Μόσχας αιτιολογείται από τον Γκατίλοφ, από το γεγονός πως οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους δεν λαμβάνουν μέρος στις διαπραγματεύσεις ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρονται για παύση πυρός…
http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet