Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ...

Φαίνεται πως μία νέα εθνική προδοσία ετοιμάζεται να λάβει χώρα, λίγο αργότερα από επέλαση των νατοϊκών πλοίων στο Αιγαίο.
Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως οι εταίροι και η κυβέρνηση  προωθούν φιλοτουρκική λύση για το Κυπριακό ζήτημα, αλλά και παράλληλη υποχώρηση της χώρας μας για το Σκοπιανό.

Σχετικά με το Κυπριακό, ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, φαίνεται πως συμφωνεί με τον Αλέξη Τσίπρα για υλοποίηση του προγράμματος "Ανάν 2", το οποίο αναμένεται να διαλύσει όλα τα δικαιώματα της χώρας μας, τουρκοποιώντας την Κύπρο. Στο εν λόγω ζήτημα, Άγκυρα και ψευδοκράτος έχουν την υποστήριξη της Ε.Ε., για την εφαρμογή του σχεδίου διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατία.
 
Σχετικά με το Σκοπιανό, η κυβέρνηση αποφάσισε να προβεί σε μία προδοτική κίνηση, να κλείσει δηλαδή το γραφείο του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης. Η κίνηση αυτή, όπως είναι φυσικό, αποδυναμώνει σημαντικά τη βόρεια Ελλάδα, αφού το σύνολο των Βαλκανικών ζητημάτων ανήκουν στην Υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων.

Τη στιγμή λοιπόν που συντελείται νέα εθνική προδοσία σε δύο μέτωπα, ΜΜΕ και πολιτικοί σιωπούν προκλητικά, αφήνοντας στην άγνοια εκατομμύρια Έλληνες.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet