Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ¨ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ¨ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

Οι «ψεύτικοι σωτήρες» τέλειωσαν

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάγος ή κορυφαίος πολιτικός αναλυτής για να αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση σπαρταράει. Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες απλά είναι οι τελευταίοι σπασμοί ενός άρρωστου σώματος που εξεμέτρησε το ζην αλλά δεν το ξέρει.Ακόμη και το βλακώδες σχόλιο του λαϊκιστή Λαλάκη δείχνει ότι το σύστημα έχει χάσει την ψυχραιμία του. Ακόμη και η… ηρωϊκή έξοδος του Σγουρίδη, που ουσιαστικά έβρισε τον Τσίπρα λέγοντάς τον ψεύτη και στη συνέχεια παραιτήθηκε, δείχνει ότι τα ποντίκια εγκαταλείπουν τον Τιτανικό.

Η περίπτωση του Σφακιανάκη με τα πίσω – μπρος του Τόσκα για την απομάκρυνσή του φανερώνει τη σύγχυση ενός κόμματος που ουσιαστικά δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τα βασικά. Σπασμωδικές κινήσεις, δειλές αποφάσεις, θολές προτάσεις και χαζοχαρούμενες τακτικές που δείχνουν ότι απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Για να μην πούμε για το γεγονός ότι κάτι τύποι σαν τον Αλεξιάδη έχουν καταστρέψει την οικονομία εξαιτίας της ασάφειάς του για τους φόρους. Ή κάτι άσχετοι σαν τον Κατρούγκαλο που δεν μπορούν να καταθέσουν ούτε μια σοβαρή πρόταση για το Ασφαλιστικό.
Ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζει να θέλει να κυβερνήσει ένα καράβι που πρώτα πρέπει να πετάξει όλη τη σαβούρα. Είναι ο μόνος που διασώζεται, όχι χάρη στις ικανότητές του αλλά χάρη στο γεγονός ότι ο ελληνικός λαός πιστεύει ακόμη στους παραμυθάδες. Όμως, όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις, το τέλος της ανοχής έφτασε. Τα ποντίκια θα φύγουν, οι μούτσοι ήδη αποστασιοποιούνται, η σαβούρα θα πάει στον πάτο μαζί με τους καπεταναίους γιατί αυτοί δεν είναι ικανοί ούτε να σωθούν.
Το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και μαζί το σχέδιό τους για τη σύσταση ενός καθεστώτος που θα κρατούσε τουλάχιστον μια τετραετία. «Φύτεψαν» δημοσιογράφους και άλλα στελέχη σε διάφορα μίντια, άρχισαν να περνάνε την προπαγάνδα τους κατά το δοκούν και μόλις αυτό δεν έπιασε μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο των απειλών. Το μπάχαλο με τις τηλεοπτικές άδειες δείχνει ότι δεν μπόρεσαν ούτε ένα κόλπο να στήσουν σωστά.
Η προσπάθεια κομματικοποίησης του κράτους είναι επίσης μια ακόμη τελευταία προσπάθεια να κρατηθούν ζωντανοί. Οι χουντικές και πέρα για πέρα αντιδημοκρατικές διαθέσεις που δείχνουν, επίσης επιβεβαιώνουν το τέλος τους.
Το μαγαζί του Αλέξη είναι έτοιμο να βάλει λουκέτο κι αυτό φαίνεται από τα όσα βλέπουμε καθημερινά. Πρόκειται για μια ξεχαρβαλωμένη μηχανή που δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτε παρά μόνο ζημιά. Κι εδώ είναι το ζήτημα: Πόσο διαλυμένη θα είναι η χώρα μόλις βουλιάξει το καράβι;
Όμως, το ναυάγιο αυτό θα έχει πολλούς υπεύθυνους που πρέπει να πληρώσουν. Ο Αλέξης, ο Πάνος, ο Παππάς, ο Σπίρτζης, ο Κοτζιάς, ο Κατρούγκαλος και άλλοι πολλοί είναι εκείνοι που έβαλαν θηλιά στην Ελλάδα και θα έρθει η ώρα της κρίσης τους. Και είναι η ώρα τώρα που θα καταρρεύσει το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει ο κόσμος ότι οι «ψεύτικοι σωτήρες» τέλειωσαν. Και να βάλει μυαλό.
http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet