Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Κυριακή βράδυ ξεκινά νέα επίθεση των Τούρκων στο Κουρδιστάν
Επιχειρήσεις εναντίον του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν PKK ξεκινάνε εκ νέου οι τουρκικές δυνάμεις στις κυρίως κουρδικές πόλεις Νίσιβη του Μάρντιν,
και Γιουκσέκοβα του Χακάρι, στη νοτιοανατολική Τουρκία – τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν.
Οι τουρκικές Αρχές κήρυξαν απαγόρευση κυκλοφορίας που θα ισχύσει από την Κυριακή το βράδυ στις δύο υποδιοικήσεις.
Αιτιολογία της απαγόρευσης είναι η απομάκρυνση οδοφραγμάτων και οχυρών θέσεων που άνοιξαν οι Κούρδοι πατριώτες και εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών.
Σε ανακοίνωση που έγινε από τη Νομαρχία του Μάρντιν σημειώθηκε ότι όσοι από τους πολίτες επιθυμούν να διαμείνουν σε άλλη περιοχή εκτός της Νίσιβης κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας, πρέπει να περάσουν σε επαφή με την Επαρχία ή τις δυνάμεις επιβολής της τάξης.
Απαγόρευση κυκλοφορίας θα τεθεί σε ισχύ και στο Γιουκσέκοβα του Ντιγιάρμπακιρ, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχίας, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία στην υποδιοίκηση από τις 22:00 της Κυριακής μέχρι νεοτέρας, «με σκοπό την αποκατάσταση της ασφάλειας, της δημόσιας τάξης και της ευημερίας».
Εν τω μεταξύ άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας σε ορισμένες περιοχές στο Σουρ του Ντιγιαρμπακίρ, κατόπιν ολοκλήρωσης των κοινών επιχειρήσεων της αστυνομίας και του στρατού.


 http://www.tribune.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet