Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ

Είναι γεγονός ότι η κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες κρατάει καλά το τελευταίο διάστημα, κυρίως λόγω όσων συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.Με τη φθορά που έχουν τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ (που τώρα επανακάμπτει), ο ΠΑΟΚ του πανίσχυρου οικονομικά Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Για να αποτελέσει, φυσικά, το αντίπαλο δέος στην κυριαρχία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στην Ελλάδα, καθώς ακόμα και αυτή τη στιγμή μοιάζει ίσως η μοναδική ομάδα που είναι περισσότερο έτοιμη να ανατρέψει την κυριαρχία των "ερυθρόλευκων"...

Επειδή μιλάμε όμως οι Μαρινάκης και Σαββίδης είναι δύο κορυφαίοι επιχειρηματίες, που ποτέ δεν έκρυψαν τις φιλοδοξίες τους στο επιχειρηματικό πεδίο, φαίνεται ότι και τα επόμενα βήματά τους έχουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Γιατί όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, Μαρινάκης και Σαββίδης είναι δύο βασικοί παίκτες για να εξασφαλίσουν δύο από τις τέσσερις νέες τηλεοπτικές άδειες!

Το τηλεοπτικό πεδιό θα αλλάξει πολύ σύντομα, μετά από απόφαση της κυβέρνησης και αμφότεροι έχουν δείξει διάθεση να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο...

"Τέσσερις νέοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης των τηλεοπτικών αδειών. Ενας είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του Ολυμπιακού.

Τρίτη η Nova, η Forthnet δηλαδή, που εκτός από τη συνδρομητική τηλεόραση, στον χώρο της οποίας είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, θέλει να επεκταθεί και στα ελεύθερα κανάλια", αναφέρει (μεταξύ άλλων) το ρεπορτάζ της καλής εφημερίδας και σε άλλο σημείο συμπληρώνει πως... "Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ποσό που θα χρειαστεί ένας επιχειρηματίας ο οποίος επιθυμεί να στήσει ένα αξιοπρεπές κανάλι φτάνει τα 30 με 40 εκατομμύρια ευρώ για την πρώτη -μόνο- χρονιά.

Τραπεζικοί κύκλοι το ανεβάζουν ακόμα περισσότερο, στα 60 εκατομμύρια. Πόσοι, άραγε, είναι έτοιμοι να «σπρώξουν» τόσα χρήματα;".
Πηγη sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet