Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ...

Προκλητικές εμμονές επιδεικνύουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στις συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς στο HILTON, στο θέμα των κόκκινων δανείων.Με λίγα λόγια ζητούν να περάσουν στα χέρια των εταιρειών διαχείρισης των λεγόμενων ξένων funds (αν είναι τελικά όλα ξένα…), όλα τα κόκκινα δάνεια, στεγαστικά, επιχειρηματικά, καταναλωτικά. Η κυβέρνηση ζητά κάποιες εξαιρέσεις με κύρια αυτή της πρώτης κατοικίας.

Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται αλλά τα περίεργα αρχίζουν στην εναλλακτική πρόταση που έκανε ο αρμόδιος υπουργός να μπει ΦΠΑ στην πώληση των κόκκινων δανείων καθώς θα πρόκειται για ένα προϊόν που πωλείται.

Όχι, σου λένε οι «κουαρτέτοι» με μπροστάρηδες το ΔΝΤ, δε θα μπει ΦΠΑ στην πώληση των δανείων, οι ίδιοι που απαίτησαν την αύξηση του ΦΠΑ σε όλα τα νησιά.

Αν μπει το καπέλο του ΦΠΑ στα δάνεια αυτά δεν θα είναι τόσο ελκυστικά στα funds απαντάνε οι δανειστές… Δηλαδή μην τους εξαντλήσουμε, να κάνουν την αγοραπωλησία τους, να αγοράσουν για ψίχουλα τα κόκκινα δάνεια αλλά χωρίς να εισπράξει το ελληνικό δημόσιο τίποτα.

Άλλο ένα περίεργο είναι ότι σε παρόμοια περίπτωση στην Ιρλανδία ο ΦΠΑ μπήκε κανονικά στις αγοραπωλησίες κόκκινων δανείων.
 
http://iwowapp.weebly.com/
Αυτή η εμμονή τους σε συνδυασμό με την πρόταση που κάνουν για το φορολογικό, όπου ζητούν να πέσει το αφορολόγητο στις 7500 ευρώ δείχνουν ότι δεν τους αρκούν τα μέτρα αλλά πρέπει να είναι μέτρα που βολεύουν κάποιους και ξεσκίζουν αυτούς που δεν έχουν. Το επόμενο διάστημα θα δούμε να αποκαλύπτονται και άλλες απαιτήσεις που δείχνουν ότι κάτι υπάρχει στο παρασκήνιο πέρα από την προσαρμογή μας στο πρόγραμμα.

unblock.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet