Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΡΙΑ

gas

Στην εικόνα βλέπετε γιατί σφαγιάζεται η Συρία από την ΕΕ και τις ΗΠΑ αλλά ποτέ δεν θα δείτε ποια είναι η πραγματική αιτία της καταστροφής της. Όλα τα σημάδια εξακολουθούν να δείχνουν ότι η κατάσταση γύρω από τη Συρία θα οδηγήσει σε μια νέα αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων, την Αμερική και τη Ρωσία. Αν και έχουν προς το παρόν συμφωνήσει να αυξήσουν την τιμή του πετρελαίου για να οικονομήσουν και οι δυο τους. Οι πολεμικές τους μηχανές δεν κοστίζουν και λίγα. Τον ονομάζουν εμφύλιο πόλεμο τα παπαγαλάκια της ΝΤΠ στην τηλεόραση και στα ΜΜΕ…η απάτη και τα ψεύδη που συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν γίνονται γιατί μέσα από τη Συρία, πρέπει να περάσει ο από πολλές δεκαετίες πριν σχεδιασμένος αγωγό φυσικού αερίου από το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία προς την Τουρκία και τη Ευρώπη.
Να θυμηθείτε ότι όλα όσα έχουν απορρίψει ως «θεωρία συνωμοσίας», σε λίγα χρόνια θα σας τα παρουσιάζουν σαν την πραγματική αιτία του πολέμου που έχει διαμελίσει την Συρία… η λέξη “συνομωσία” θα ξαναγραφτεί στα βιβλία της παγκόσμιας ιστορίας σαν πραγματικότητα…
Όταν οι αμερικανικές εταιρείες θα έχουν υπογράψει την συμφωνία με την νέα Συριακή κυβέρνηση που θα τοποθετήσουν τότε θα τελειώσει και ο πόλεμος. Προς το παρόν όμως η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής φυσικού αερίου στην Ευρώπη και για τον Πούτιν, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν θα σταματήσει να παρέχει αέριο στην Ευρώπη. Εκτός και αν ξαφνικά τον εξαφανίσουν από την πολιτική σκηνή…
Η Ρωσία έχει πολύ διαφορετικά συμφέροντα από την απλή υποστήριξη του Άσαντ. Η αρκούδα έχει τρομερά μεγάλα περιουσιακά στοιχεία όπως είναι το φυσικό αέριο και δεν είναι και τόσο πρόθυμη στην ιδέα μια ανταγωνιστικής ευρωπαϊκής αγοράς φυσικού αερίου.
Για αυτόν εδώ στον αγωγό θα σφαγιαστούν πιθανώς εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια άνθρωποι. Ο «Θάνατος σου η ζωή μου» δεν είναι η είδηση που θα αναφέρουν οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι γιατί απλά και αυτοί έχουν τα δικά τους συμφέροντα!
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet