Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ;

κορεα  
 Μετά τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας, ο ΟΗΕ έχει θέσει νέες κυρώσεις κατά της χώρας.
Ο «ηγέτης» της χώρας, ο Κιμ Γιονγκ-ουν, σαν απάντηση προς τον ΟΗΕ έθεσε σε ετοιμότητα όλα τα πυρηνικά όπλα και ετοιμάζεται για κάτι που μόνο αυτός γνωρίζει. Θα πατήσει τη σκανδάλη ή θα πατήσει τον ίσκιο του; Οι εμπορικές κυρώσεις κατά των τραπεζών της Βόρειας Κορέας, οι εξαγωγές μετάλλων και η απαγόρευση των φορτηγών πλοίων να δέσουν στη χώρα, δυσκολεύει ολο και περισσότερο την οικονομία τους. Για αυτό ο Κιμ Γιονγκ-ουν απάντησε με απειλές ότι η χώρα του θα επεκτείνει το πυρηνικό οπλοστάσιό της και διέταξε όλες τις στρατιωτικές μονάδες που έχουν τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων να βρίσκονται σε αναμονή. Βασικά ο τύπος, εκτός του ότι είναι ψυχασθενής θα μπορούσε να κάνει αλλοπρόσαλλές κινήσεις γιατί σαν πιόνι μυστικών οργανώσεων που είναι, παίζει καλά τον ρόλο του. Θα μπορούσε να πατήσει τη σκανδάλη και να μας στείλει στην λίθινη εποχή για να διεκπαιρεώσει την ατζέντα της ελίτ. Όπου είναι και μέλος.
Ο Kim Jong-un είναι για μένα η μεγαλύτερη μαριονέτα που έχει ανεβάσει η ελίτ αυτή την στιγμή και θα μπορούσε να τον κουρδίσει τόσο πολύ ώστε να ρίξει την πυρηνική καν να μας γυρίσει στην εποχή των Φλιντστοουνς… η μαριονέτα είναι τόσο επικίνδυνη και γι αυτό την έκαναν ηγέτη σε μια πυρηνική υπερδύναμη. Ο ρόλος του είναι να εκφοβίζει τους λαούς με τη απειλή της επόμενης πυρηνικής αποκαλύψεως. Σας έχω ξαναδείξει σε άρθρο ότι οι πύραυλοί του φέρουν το νούμερο 33…. κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο.
kim
Η σκοτεινή ελίτ τον ωθεί στον αγώνα εκφοβισμού ενός μελλοντικού ολοκαυτώματος και ετοιμάζει το επόμενο βήμα. Στην χώρα τους, η μαριονέτα λατρεύεται σαν Αιγύπτιος φαραώ…μια θεοκρατική κοινωνία θα ήταν σίγουρα ικανή να πολεμήσει μέχρι το τέλος….η ηλιθιότητα τελικά είναι μια σχετική προσέγγιση…”ηλίθιος” θα μπορούσε να είναι και ένας ευρωπαίος πολίτης που νομίζει ότι διοικείτε μέσω δημοκρατικών νόμων από τους δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς του.
Όσο για τον Νοτιοκορεάτη “ηγέτη” μια επιπλέον γελοιοποίηση του από τις κρυφές δυνάμεις μέσα και έξω από τον στρατό του δεν τον ενοχλεί καθόλου. Ο “ηγέτης” στο θέατρο σκιών συνέταξε κατά μήκος με την μισητή “αδελφή” Νότια Κορέα νέο κρέας για την επόμενη θυσία.
Σήμερα 7 Μαρτίου θα ξεκινήσει μια στρατιωτική άσκηση μεγάλης κλίμακας στην οποία οι Αμερικανοί και οι Νοτιοκορεάτες θα προσομοιώσουν μια εισβολή της Βόρειας Κορέας!!! Η σημερινή ασιατική πραγματικότητα εξελίσσετε σε νέες απειλές με το μάζεμα 90.000 Νοτιοκορεατών και 15.000 Αμερικανών στρατιωτών που εισβάλουν εικονικά προς το παρών στην Βόρεια Κορέα. Οι πολεμικές ασκήσεις είναι φυσικά απρόβλεπτες. Σε μια άλλη είδηση διαβάσαμε ότι η Κίνα μπλόκαρε τους λογαριασμούς του “ηγέτη” Κιμ Γιονγκ-ουν που κρατούσε σε τράπεζες στην Κίνα.
Φυσικά και θα αναρωτηθούμε γιατί κράταγε στην Κίνα όλα τα κεφάλαια του και όχι στην ίδια του την χώρα;;; Γιατί οι κινέζοι μπλοκάρουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του εφόσον τους χρηματοδοτούν;
Θέατρο σκιών είναι αυτό με ηγετίσκο τον Κιμ Γιονγκ-ουν…με τόσες ψυχές που έχουν να ταίσουν δεν θα τους πειράξει καθόλου αν στείλουν μερικά εκατομμύρια στον αγύριστο…τότε μόνο θα εκπληρώσουν τον ρόλο τους σαν καλοί ηγέτες!
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet