Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Η φωτογραφία της κορυφής εδώ και μερικές ώρες κάνει τον κύκλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.Έχει σημασία να καταλάβουμε ότι ανάμεσα σε αυτούς που την αναδημοσίευσαν είναι και πολλοί φανατικοί σφυριζαίοι…

Σε εμάς και σε όσους ασχολούνται με την Θράκη είναι γνωστό ότι στη Βουλγαρία έχει εδώ και 2 χρόνια φράχτες (και κανονικούς όχι τους μούφα που έχουν φτιάξει τα Σκόπια), καθώς και εντατικές περιπολίες από τον Βουλγαρικό Στρατό και την Βουλγαρική Χωροφυλακή.

Μιλάμε για στρατό και αστυνομία που που πυροβολούν στο ψαχνό (έχω κάνει σχετικό άρθρο πριν από 10 μέρες) και όχι ότι νοιάζομαι για τη ζωή άλλων αλλά υπάρχει μια διάσταση που πρέπει να σκεφθούμε.


Μια τέτοια κίνηση θα οδηγήσει σε μαζική μετακίνηση των μεταναστευτικών ροών προς τα σύνορα μας στον Έβρο.

Αυτό σημαίνει ότι θα επιβαρυνθεί ο Έβρος και γενικά η Θράκη μας με ένα βάρος που σε αυτή τη χρονική στιγμή θα αποβεί μοιραίο για την ελληνικότητα της περιοχής.

Το χειρότερο βέβαια είναι ότι οι ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΙ εδώ και πολλοί καιρό θέλουν να κάνουν πράξη των διακαή τους πόθο, που δεν είναι άλλος από την αποναρκοθέτηση του Έβρου. Δηλαδή θέλουν να βγάλουμε τις νάρκες από τα σύνορα μας.

Επειδή μας κυβερνούν προδότες και κωλόπαιδα γι΄αυτό παράκληση μην τους βάζετε ιδέες και μάλιστα εν αγνοία σας. Ευκαιρίες ζητούν.

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
http://katohika.gr/ellada/thermi-paraklisi-na-min-anadimosieuetai-parakato-fotografia-eukairia-zitoun-ta-kivernitika-lamogia/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet