Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;

Ενώ με πρωτοβουλία της Γερμανίας που πρόσφατα έγινε και…
«φιλελληνική» για κάποιους ανόητους, εντατικοποιούνται οι τριμερείς διαπραγματεύσεις Ελλάδας, Γερμανίας και Τουρκίας, για το προσφυγικό και όχι μόνο, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, στρατηγός Hulusi Akar, βρέθηκε την Τέταρτη 2 Μαρτίου στο Βερολίνο σε σημαντική όπως αναφέρθηκε επίσκεψη.

Ο Τούρκος αρχιστράτηγος συναντήθηκε με τον Γερμανό συνάδελφο του, στρατηγό Volker Wieker, ο οποίος τον είχε προσκαλέσει επίσημα στην Γερμανία.

Ο Hulusi Akar μεταβεί στο Βερολίνο πριν από τη διάσκεψη των αρχηγών των επιτελείων των χώρων του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλες και η επίσκεψη αυτή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σχετίζονταν με τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε το θέμα της ρωσικής επέμβασης στην Συρία, το τουρκικό σχέδιο για την δημιουργία ζώνης ασφαλείας σύμφωνα με τα τουρκικά συμφέροντα στο συριακό έδαφος, αλλά και το σημαντικό πρόβλημα των προσφύγων που σχετίζεται με το… «πρόβλημα του Αιγαίου», πάντα σύμφωνα με τις τουρκικές απόψεις, έρημην φυσικά της ελληνικής πλευράς.

Ο Hulusi Akar ζήτησε ξεκάθαρα από τον Γερμανό στρατηγό Volker Wieker εν ονόματι της συμμαχικής σχέσης, την στήριξη της Γερμανίας στα τουρκικά σχέδια. Ποια είναι αυτά σχέδια ???

Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν πολύ άσχημα και όταν προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, τότε μόνο κάποια… Αρκούδα θα μπορεί να μας σώσει!

Αμήν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet