Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ...

Νέα επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών ξέσπασαν αργά το απόγευμα...
της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά, όπου σχεδόν 5.000 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 19.00 σημειώθηκαν συμπλοκές στην Πύλη Ε2 μεταξύ 30 ατόμων με αφορμή την ουρά για το συσσίτιο.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν στο λιμάνι άντρες της Αστυνομίας ή του Λιμενικού, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες, Λιμενικοί που έσπευσαν λίγη ώρα αργότερα για να χωρίσουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που είχαν πιαστεί στα χέρια.

Ωστόσο, επεισόδια σημειώθηκαν στον Πειραιά και τα ξημερώματα μέσα στον επιβατηγό σταθμό του Ο.Λ.Π. στην Πύλη Ε1 και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Θριάσιο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι τρία άτομα.

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού όπου διαπίστωσαν ότι τραυματίστηκαν τρεις πρόσφυγες από αιχμηρό αντικείμενο-μαχαίρι. Οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο και με τη συνοδεία Λιμενικών όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγες ώρες αργότερα πήραν εξιτήριο.

Στο σημείο μετέβησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο προκειμένου να ενημερωθούν επί τόπου για το προαναφερόμενο συμβάν από το Διοικητή της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχο Λ.Σ. Κλιάρη Θεόδωρο και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ζαφειρίου Χρήστο, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Όπως ενημέρωσε το Λιμενικό «με τις αναγκαίες παρεμβάσεις και με τη συνδρομή των αλληλέγγυων πολιτών, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας, παρέμεινε δύναμη του Λιμενικού Σώματος, εποπτεύουσα το χώρο». 

http://fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet