Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΝΤΑΝΤΑ:¨ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ¨

Τζιχαντίστρια νταντά: Αποκεφάλισα το κορίτσι για να εκδικηθώ τον Πούτιν
Η εικόνα της μαυροντυμένης γυναίκας που κράδαινε το κεφάλι ενός μικρού παιδιού στους δρόμους της Μόσχας φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ» έκανε το γύρο του κόσμου.

Η γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί για να φροντίζει το άτυχο 4χρονο κορίτσι προκάλεσε σοκ με την απίστευτη ωμότητά της.
Η 38χρονη Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα αφού αποκεφάλισε την μικρή Νάστια, προκάλεσε πυρκαγιά στο διαμέρισμα της οικογένειας του παιδιού και στη συνέχεια άρπαξε το κεφάλι της ανήλικης και περπατούσε απειλώντας ότι θα ανατιναχθεί.
Αφού συνελήφθη από τις ρωσικές αρχές εξήγησε πως ο Αλλάχ την διέταξε να εκτελέσει την Νάστια, ωστόσο, μία ημέρα αργότερα άλλαξε την κατάθεσή της, δηλώνοντας πως σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.
Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, η Μπομποκούλοβα ισχυρίστηκε ότι η πράξη της ήταν απάντηση στις επιδρομές του Κρεμλίνου στη Συρία.
«Πήρα εκδίκηση για εκείνους των οποίων χύθηκε το αίμα. Ο Πούτιν αιματοκύλησε, τα αεροπλάνα πραγματοποίησαν βομβαρδισμούς. Γιατί οι μουσουλμάνοι σκοτώνονται; Κι εκείνοι πρέπει να ζήσουν», φέρεται να δήλωσε η Μπομποκούλοβα σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.
Την ίδια ώρα, η 38χρονη από το Ουζμπεκιστάν πρόσθεσε πως ήθελε να ζήσει στη Συρία, αλλά δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα για να ταξιδέψει.
Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, τόνισε πως οι δηλώσεις της γυναίκας πρέπει να ληφθούν σαν ανθρώπου που είναι ψυχικά διαταραγμένος.
Παρότι δεν έχει διαπιστωθεί αν η 38χρονη υποστηρίζει κάποια τρομοκρατική οργάνωση, το ρωσικό πρακτορείο Interfax ανέφερε πως ανάμεσα στις επαφές της υπάρχουν δύο άνδρες που συνδέονται με «διεθνή εξτρεμιστική ομάδα», χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.
Την ημέρα της σύλληψής της, πάντως, έλεγε ασυναρτησίες υποστηρίζοντας πως «ο Αλλάχ στέλνει τον δεύτερο προφήτη για να φέρει νέα της ειρήνης», ενώ στη συνέχεα ζητούσε φαγητό και μετά ισχυριζόταν ότι θα πεθάνει σε μία εβδομάδα και ότι έρχεται το τέλος του κόσμου.
http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet