Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ BITCOIN

Γιατί το 2016 θα είναι η χρονιά του Bitcoin
Το 2016 αναμένεται να είναι η χρονιά του bitcoin, με την τιμή του να εκτιμάται ότι θα βρεθεί και πάλι στα ύψη, ακολουθώντας τις αρχές των παραδοσιακών νομισμάτων, δηλαδή της προσφοράς και της ζήτησης.

Συγκεκριμένα, η βραδύτερη ανάπτυξη της προσφοράς αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την τιμή του ψηφιακού νομίσματος, σύμφωνα με το Reuters.
Μάλιστα, η τιμή του θα μπορούσε να φτάσει σε υψηλά τριών ετών αγγίζοντας τα 1.100 δολάρια το επόμενο έτος και στη συνέχεια να ανέλθει στα 4.400 δολάρια μέχρι το τέλος του 2017.
Αυτή η ανάκαμψη της τιμής του, οφείλεται σε μια σειρά παραγόντων, σύμφωνα με τον Daniel Masters, συνιδρυτή της Global Advisors, όπως λόγω της αυξημένης αποδοχής πληρωμών σε Bitcoin από μεγάλες εταιρείες και αρχές, το αυξημένο ενδιαφέρον για επενδύσεις στο “blockchain”, καθώς επίσης και στην μεγαλύτερη ζήτηση από την Κίνα.
Επίσης, η μείωση κατά το ήμισυ της εξόρυξης θα αυξήσει την τιμή του Bitcoin κατά περίπου 50% σε σχέση με τώρα σύμφωνα με τον Masters.
«Αν ΟΠΕΚ βγει αι πει «σε έξι μήνες θα πάμε να μειώσουμε κατά το ήμισυ τη παραγωγής πετρελαίου», η τιμή του Bitcoin θα αντιδράσει ακαριαία.
Αλλά η αγορά Bitcoin είναι ακόμα στα σπάργανα, και δεν νομίζω ότι το στοιχείο αυτό θα επηρεάσει πλήρως την τιμή» προσθέτει.
Η τιμή του Bitcoin έχει ήδη σχεδόν διπλασιαστεί τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ βρίσκεται σε καλό δρόμο για να καταγράψει την καλύτερη απόδοση το τρίμηνο αυτό, μέσα σε δύο χρόνια. Τον περασμένο μήνα, έφτασε τα 500 δολάρια για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του περασμένου έτους..

ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ  BITCOIN 
http://freebitco.in/?r=192913

1 σχόλιο:

Blogger είπε...

Would you like to get 30 bitcoin referrals per month, totally free?

Here is How To:

1. Claim 5,000 minimum (50,000 maximum) free satoshi per 24h from the Mellow Ads Faucet.

2. Start a 1 day network-wide campaign (set the budget with all of your collected satoshi) promoting a bitcoin related referral page.

3. When the campaign expires, re-claim and re-start.

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet