Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΥ ...ΛΑΚΗ !!



Μια απίστευτη περιπέτεια περνάει τον τελευταίο καιρό γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας ο οποίος συνεργαζόταν με την εταιρεία (LAK) του γνωστού μόδιστρου, και εσχάτως τηλεοπτικού αστέρα, Λάκη Γαβαλά. Ο έμπορος ετοίμων ενδυμάτων είχε δώσει στον κ. Γαβαλά επιταγή, 200.000 ευρώ προκειμένου να τον προμηθεύσει με τα ρούχα της χειμερινής κολεξιόν.

Ο κ. Κουλουμπής ανέμενε το εμπόρευμα, όμως ο καιρός περνούσε χωρίς να παραλαμβάνει τίποτα αφού η εταιρεία του γνωστού μόδιστρου δήλωνε αδυναμία τήρησης της συμφωνίας που είχαν κάνει.

Έτσι τώρα ο Πατρινός έμπορος αναγκάζεται να πάρει τα ρούχα απ’ ευθείας από τις βιοτεχνίες χωρίς την μεσολάβηση του κ. Γαβαλά, μάλιστα πληροφορίες τον θέλουν να κινείται νομικά κατά του σχεδιαστή μόδας.

Η περίπτωση του κ. Κουλουμπή δεν είναι η μοναδική καθώς και άλλοι επιχειρηματίες στην χώρα έχουν πέσει «θύματα» της ίδιας υπόθεσης. Από την πλευρά τους πάντως οι νομικοί εκπρόσωποι του κ. Γαβαλά εμφανίζονται καθησυχαστικοί υποστηρίζοντας πως τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας είναι ικανά να καλύψουν τις οφειλές που υπάρχουν.

thebest


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet