Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ


Είμαστε σε έναν δρόμο που οδηγεί κατευθείαν στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο (World War 3),
αλλά για να δούμε και να κατανοήσουμε πλήρως τι διακυβεύεται θα πρέπει να έχουμε όλη την εικόνα και να συνδέσουμε τις τελείες. Αυτό το βίντεο εξετάζει την ιστορία του δολαρίου, τη σχέση του με το πετρέλαιο, και τα πραγματικά κίνητρα πίσω από τους πολέμους των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2012
  αρμάδα θωρηκτών, αεροπλανοφόρα, ναρκαλιευτικά και υποβρύχια από 25 χώρες συγκλίνουν στο στρατηγικής σημασίας στενό του Ορμούζ σε μια πρωτοφανή επίδειξη δύναμης. Το Ισραήλ και το Ιράν είναι προς το χείλος του πολέμου.

Οι δυτικοί ηγέτες πεπεισμένοι ότι το Ιράν θα προβεί σε αντίποινα σε οποιαδήποτε επίθεση, προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτή τη λωρίδα της ναυτιλίας μέσω των οποίων περνούν περίπου 18 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου κάθε μέρα,και περίπου το 35% τοις εκατό του πετρελαίου του κόσμου στο εμπόριο από τη θάλασσα.


Ένας αποκλεισμός θα έχει καταστροφική επίδραση στις εύθραυστες οικονομίες της Βρετανίας, την Ευρώπη τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία, τα οποία εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο από τον Κόλπο. Το Στενό του Ορμούζ είναι ένα από τους πιο διεθνείς οδούς του κόσμου. Είναι μόλις 21 μίλια πλάτος στο στενότερο σημείο του και συνορεύει με την Ιρανική ακτή προς τα βόρεια και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς το νότο.


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για κάθε προληπτική δράση ή αντιποίνων από το Ιράν, πολεμικά πλοία από περισσότερες από 25 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα ξεκινήσουν σήμερα μια ετήσια 12 ημερών άσκηση, τη μεγαλύτερη που έχει αναληφθεί ποτέ στην περιοχή 

http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet