Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΡΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Βιογραφία

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Εμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια και από το 1980 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα...

 Από τα 15 του ζούσε στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσε το λύκειο. Στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική κι έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα...
Το Πάσχα του '95 κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στο κέντρο "ΔΙΟΓΕΝΗΣ PALACE" δίπλα στον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάριο Τόκα.
Την ίδια χρονιά υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και προσανατολίζεται με τη βοήθεια του παραγωγού του Σταύρου Αραπίδη σε μία δισκογραφική καριέρα καθώς έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται έντονα το όνομά του ως νέου μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.
Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο "ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ" και επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των συνεργατών του, καθώς γίνεται μέσα σε λίγους μήνες χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος. Είναι πλέον ο πιο νέος και ελπιδοφόρος λαϊκός τραγουδιστής και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία την ίδια και την επόμενη χρονιά στις ζωντανές του εμφανίσεις, στις "ΧΑΝΤΡΕΣ" και στο "ΔΙΟΓΕΝΗ".
Απρίλιος 1998: Κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο "Καιρός να πάμε παρακάτω". Ο δίσκος ξεπέρασε τις 25.000 πωλήσεις μέσα σε ένα μήνα και έγινε χρυσός ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 1998 έγινε πλατινένιος μετρώντας 70.000 πωλήσεις.
Δεκέμβριος 1999: Κυκλοφορεί το νέο του album με πολλούς και αξιόλογους συνεργάτες. Για πρώτη φορά γράφουν για τον Αντώνη Ρέμο οι συνθέτες Χρήστος Νικολόπουλος και Σταμάτης Σπανουδάκης και ο στιχουργός Αντώνης Ανδρικάκης. Το album γίνεται χρυσό μέσα σε λίγες μέρες.
Το Μάρτιο Του 2000 κυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας "Η αγάπη είναι ελέφαντας" σε μουσική Μίνωα Μάτσα. Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε το ομώνυμο τραγούδι και άλλο ένα επίσης. Στο album συμμετέχουν ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής και η Tania Nassibian.
Ακολουθεί η κυκλοφορία ενός single με τίτλο "Fly with me", ένα remix της μεγάλης του επιτυχίας "Μείνε", που δανείζεται τον τίτλο του από τα rap φωνητικά του Δανού Remee Guitar.
Το χειμώνα του 2000 ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στον Απόλλωνα μαζί με τον Σάκη Ρουβά.
Τον Ιούνιο του 2001 κυκλοφορεί το διπλό live album με τίτλο "Μια Νύχτα Μόνο", με τη ζωντανή ηχογράφηση του προγράμματος στον Απόλλωνα, που γίνεται πλατινένιο και συνεχίζει να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των charts.
Το χειμώνα του 2001 ο Αντώνης Ρέμος μοιράζεται τη σκηνή του "Διογένη" με τον Γιάννη Πάριο.
Το Δεκέμβριο του 2001 κυκλοφορεί το single "Ολος ο κόσμος είσαι εσύ" με τις μεγάλες επιτυχίες "Ελα να με τελειώσεις" και "Δεν έχω πού να πάω". Σύντομα γίνεται διπλά πλατινένιο.
Στις 29 Απριλίου 2002 κυκλοφορεί το album του Αντώνη Ρέμου με τίτλο "Καρδιά μου μην ανησυχείς". Τα τραγούδια έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους. To album έγινε τριπλά πλατινένιο, ξεπερνώντας τις 130.000 πωλήσεις.
Το χειμώνα του 2002 τον βρίσκει στο Studio Πειραιώς μαζί με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη. Η επιτυχία είναι τεράστια και τη συνεχίζουν και στην Πολιτεία της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2003.
Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη "Αν θυμηθείς το όνειρό μου" στους τίτλους της ομώνυμης σειράς του Mega Channel (σενάριο της Κάκιας Ιγερινού)
Στις 29 Οκτωβρίου 2003 κυκλοφορεί το νέο album του Αντώνη Ρέμου με τίτλο "Μια αναπνοή" με τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους.
jorge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet