Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΑ.....ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΑΤΑ!


Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να λείψετε δυο μέρες από τη δουλειά, αλλά δε γίνεται να «αρρωστήσετε» πέμπτη φορά μέσα στον ίδιο μήνα. Ή ότι θέλετε μια καλή δικαιολογία για να αποφύγετε το υπερ-βαρετό πάρτι του ξαδέλφου που κατά τα άλλα είναι μια χαρά παιδί και δε θέλετε να τον στεναχωρήσετε. Ή απλά ότι θέλετε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο, με ή χωρίς εξωσυζυγική σχέση, μακριά από την οικογενειακή εστία –αλλά χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας. Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; 

Οι επιλογές είναι δύο. Είτε ζητάτε «κάλυψη» από τους κολλητούς, οι οποίοι όπως λέει κι εκείνο το εξαιρετικά πετυχημένο ανέκδοτο ορκίζονται το επόμενο πρωί ότι είστε ακόμα μαζί τους ενώ εσείς έχετε ήδη γυρίσει σπίτι, είτε απευθύνεστε στους επαγγελματίες. Κι αν σκέφτεστε ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν επαγγελματίες για αυτά τα πράγματα», να υπενθυμίσουμε ότι στην εποχή της ελεύθερης αγοράς και της παγκοσμιοποίησης υπάρχουν επαγγελματίες για όλα τα πράγματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ονομάζονται Alibi Network και αναλαμβάνουν να σας παρέχουν το πολυπόθητο άλλοθι για οποιαδήποτε απουσία –από το σπίτι, τη δουλειά ή το πάρτι του ξαδέλφου.....

Κι όταν λέμε άλλοθι, εννοούμε ατράνταχτο άλλοθι: σας τυπώνουν εισιτήρια, βάζουν επαγγελματίες ηθοποιούς να σας πάρουν τηλέφωνο στον αριθμό που θα τους υποδείξετε για να σας καλέσουν σε επαγγελματικό ταξίδι/ meeting/ σεμινάριο, σας κλείνουν ξενοδοχείο στο οποίο απαντά η «ρεσεψιόν» του επιβεβαιώνοντας πως όντως είστε εκεί, σας δίνουν τηλέφωνο με αριθμό Ιαπωνίας όταν εσείς στην πραγματικότητα είστε στο Ντουμπάι, σας προμηθεύουν με αναμνηστικά δώρα του «ταξιδιού» σε συσκευασίες που μπορεί να γράφουν “Duty Free Milan” όταν εσείς γυρίζετε από το Παρίσι και ό,τι άλλο μπορείτε –ή, για την ακρίβεια, δεν μπορείτε– να φανταστείτε.


Όσο για τιμές; Το εικονικό ξενοδοχείο ξεκινά από 175 δολάρια, ή περίπου 118 ευρώ, η επιβεβαίωση ενός επαγγελματικού meeting ή σεμιναρίου ξεκινά από 75 δολάρια, ή περίπου 50 ευρώ, ενώ ένα τηλέφωνο με αριθμό της χώρας που θα επιλέξετε –π.χ. μία τοπική σύνδεση στην Τασμανία– από όπου θα φαίνεται ότι καλείτε και θα σας καλούν ξεκινά επίσης από 175 δολάρια, ή 118 ευρώ.


Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Σικάγο, αλλά οι πελάτες της μπορούν να μένουν οπουδήποτε στον κόσμο –αρκεί μία online εγγραφή, ένα τηλεφώνημα ή ένα mail. Όσο για το ηθικό του πράγματος; Οι υπεύθυνοι του Alibi Network δε φαίνονται να ανησυχούν. «Δεν κλείνουμε σπίτια. Για την ακρίβεια, σώζουμε γάμους, εξασφαλίζοντας ότι κανείς δε θα στεναχωρηθεί εξαιτίας μιας περιπέτειας η οποία δε σημαίνει τίποτα παραπάνω. Από τη στιγμή που ο πελάτης μας έχει αποφασίσει να απουσιάσει για λίγο, αλλά δε θέλει να χαλάσει τη σχέση του, εμείς παρέχουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες θα είναι όλοι ευτυχισμένοι» δηλώνουν. «Τα όριά μας είναι μόνο νομικά. Δεν παρέχουμε άλλοθι για εγκληματικές ενέργειες».


Τα συμπεράσματα δικά σας. 

In2life.gr
himaira.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet