Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ !!

....Mιλά για πρώτη φορά μετά το ατύχημα του


Eξοργισμένοι με τον ασυνείδητο οδηγό που τους τράκαρε και τους παράτησε τραυματισμένους, είναι ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης, με τη σύζυγο του Σοφία.

«Ξαφνικά νιώσαμε μια δύναμη τεράστια να μας πετάει. Δεν καταλάβαμε τι ήτανε». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη τη στιγμή του ατυχήματος, ανήμερα του Ευαγγελισμού, όταν μια μαύρη Porsche έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παραβιάζοντας το STOP.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και οι γιατροί διέγνωσαν διάσειση. Ο οδηγόςτης Porsche τους εγκατέλειψε, αλλά για κακή του τύχη η πινακίδα του έπεσε στο δρόμο μετά το τρακάρισμα.

«Ο θεός λέει αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη», είπε στην κάμερα του Star o Γιάννης Γιοκαρίνης και ανακοίνωσε ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει τη δικαστική οδό: «Δέχομαι να γίνει ένα λάθος. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε ένα λάθος. Κάτσε ρε φίλε, χτύπησες κάποιους. Που πας; αυτό δεν το συγχωρώ, δεν το καταλαβαίνω, δεν θέλω να είμαι καλός».

Στις 5 Απριλίου, το ζευγάρι έχει ραντεβού με το δράστη στα δικαστήρια.

πηγή: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet