Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!




Φωτογραφικη επιμέλεια ΕΚΠΤΩΤΟΣ
Μερικές φορές η πόλη αυτή γεννάει μυστήρια, η μάλλον μυστηριώδεις προσωπικότητες. Ο καλλιτέχνης αυτού του έργου, άγνωστος, όμως το σίγουρο είναι ότι νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην συγκεκριμένη πολυκατοικία και έφτιαξε  αυτό το έργο στην είσοδο της. Η παρουσία του εκεί κράτησε 2 χρόνια και μόλις τα ολοκλήρωσε εξαφανίστηκε. Αυτά μάθαμε από τους ενοίκους της, αυτά σας λέμε. Πρόκειται για ένα έργο που έγινε με γύψο και διάφορα χάλκινα κομμάτια. Παρουσιάζει σε πολλά επίπεδα την αρχαία ελληνική ιστορία αλλά και μυθολογία. Σε κάποια σημεία διακρίνουμε τον Άτλαντα που κρατάει την γη και από πάνω βρίσκεται η Αργώ. Δεσπόζουσα θέση έχει ο ήλιος της Βεργίνας και ο Μ. Αλέξανδρος.
Σίγουρα ο άνθρωπος που το έφτιαξε ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα Αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε είναι οτι έτρεφε μια απεριόριστη αγάπη αλλά και σεβασμό προς την αρχαία Ελλάδα, αυτή την εποχή που όλοι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες θα πρέπει να τιμάμε και να  σεβόμαστε….
Το συγκεκριμένο κτήριο βρίσκεται στην οδό Απόλλωνος! στο κέντρο πίσω από την μητρόπολη και γύρω από μαγαζιά που πουλάνε εκκλησιαστικά είδη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet