Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .....

......αρμόζει μόνο σε λαμόγια!


Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση δωροδοκίας

Μέχρι τέλους υποστήριξε ο Βαγγέλης Πλεξίδας ότι θα κυνηγήσει την υπόθεση δωροδοκίας για την οποία αθωώθηκε ο Γιάννης Κομπότης. Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, ο οποίος τόνισε χτες πως παραιτείται από τη θέση του προέδρου στην ομάδα, έβαλε με δηλώσεις του στην Sportday κατά της πειθαρχικής επιτροπής και της απόφασης που έλαβε υπέρ του προέδρου του Λεβαδειακού.

«Η υπόθεση θα φτάσει στο απροχώρητο. Δεν θα σταματήσει με τίποτα η υπόθεση Κομπότη. Το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο. Ο Λεβαδειακός είναι δεδομένο ότι θα πέσει. Η αθώωσή του ήταν στημένη, όπως και το χθεσινό (σ.σ.: προχθεσινό) παιχνίδι. Έτσι πως πάει, στο τέλος θα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αρμόζει μόνο σε λαμόγια και γι' αυτό αποχωρώ» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Τρικάλων, ο οποίος πρόσθεσε:

«Δεν θέλω λεφτά. Όσα έχασα, έχασα. Δεν πουλάω την ομάδα, τη χαρίζω».

Ερωτηθείς για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, υπογράμμισε: «Είναι μια απόφαση που δεν μπορώ να κατανοήσω από μια πειθαρχική επιτροπή η οποία δεν κάλεσε καν την ΠΑΕ Λεβαδειακός, τη στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί το ποινικό δικαστήριο. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής δεν τιμά την αλήθεια. Ας έβγαινε πρώτα η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου και μετά ας προχωρούσε η ΕΠΑΕ. Εμείς ως Α.Ο. Τρίκαλα θα κάνουμε κάθε νόμιμη ενεργεία που προβλέπεται για να αποκατασταθεί το ζήτημα».

Χθες σε τοπική τηλεοπτική εκπομπή είχε υποστηρίξει: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να δηλώσει παραίτηση έπειτα από αυτό. Παραίτηση δηλώνω και εγώ από τη θέση του προέδρου των Τρικάλων. Είναι τελεσίδικη η απόφασή μου. Φεύγω από αυτό που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά θα είμαι κοντά στον Α.Ο. Τρίκαλα. Η απόφασή μου δεν είναι εν βρασμώ ψυχής».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet