Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΛΙΝ !

Για το μαρτύριο που έζησε μιλάει η μητέρα του κοριτσιού που απήχθη στην Πορτογαλία

Για τις φορές που ήθελε να πέσει στη θάλασσα και να αφήσει το νερό να την λυτρώσει από το μαρτύριο που περνάει, γράφει σε βιβλίο η Κέιτ Μακ Καν, η μητέρα της Μαντλίν που απήχθη πριν από τέσσερα χρόνια στην Πορτογαλία.

Η μητέρα του κοριτσιού ομολογεί ότι μετά την απαγωγή της κόρης της είχε τάσεις αυτοκτονίας. Στο βιβλίο της όπου εξιστορεί το χρονικό της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού, η Κέιτ μοιράζεται με τους αναγνώστες τον πόνο που της προκαλούσε το γεγονός ότι πολλοί την περιέγραφαν ως μια γυναίκα ψυχρή και χωρίς συναισθήματα λόγω της στάσης που κρατούσε στη διάρκεια των ερευνών.

«Είναι ιδιαίτερα τρομακτικό να γυρίζω πίσω και να βλέπω τον εαυτό μου εκείνες τις πρώτες μέρες. Πιστεύω ότι ήμουν πολύ ευάλωτη, μπερδεμένη και χαμένη. Αν και φαινόμουν γενναία, στην ουσία ήμουν στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού» γράφει η Κέιτ Μακ Καν.

Περιγράφει ακόμα πως στη σκέψη του τι μπορεί να είχε συμβεί στην τρίχρονη τότε κόρη της, το μυαλό της κατακλυζόταν από μακάβριες εικόνες.

«Κοιτάζοντας πίσω και βλέποντας με έτσι σκέφτομαι ότι πρέπει να ήταν τρομακτικό για τους φίλους και συγγενείς μου ειδικά τους γονείς μου, αλλά δεν μπορούσα να το εμποδίσω» δηλώνει η μητέρα της Μαντλίν.

Η οικογένεια εκφράζει την επιθυμία η βρετανική κυβέρνηση να ζητήσει από τις πορτογαλικές αρχές να επανεξετάσουν την υπόθεση ενώ τα χρήματα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στην εκστρατεία με την ονομασία «Βρείτε τη Μαντλίν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet