Τρίτη 31 Μαΐου 2011

MARK ZUCKERBERG !


Ο Mark Zuckerberg είναι μόλις 27 ετών και όπως ξέρετε είναι αυτός που βρήκε και έφτιαξε το Facebook. Ζεί στο Palo Alto, σπούδασε στο Dropout, Harvard University και είναι άγαμος...

Ο Mark έχει την 52η θέση με τους πιο πλούσιους στον κόσμο (13,5 δις δολάρια) και την 19η θέση στην Αμερική. Επίσης είναι και στη λίστα με τους πιο ισχυρούς στον κόσμο και έχει τη 40η θέση.

Λέτε ότι θέλετε μια επανάσταση; Το Facebook του Mark Zuckerberg είχε μια βασική σπίθα στη διάδοση και την οργάνωση στις πιο πρόσφατες εξεγέρσεις στην Τυνησία, την Αίγυπτο, την Υεμένη και τη Λιβύη.


Ο πρόεδρος Ομπάμα επαίνεσε το Facebook ως ένα παράδειγμα της αμερικανικής καινοτομίας, τον Ιανουάριο. Ένα μήνα αργότερα ο Zuckerberg κάθισε δίπλα στον Ομπάμα σε δείπνο με άλλους Hitech Τιτάνες όπως ο Steve Jobs, ο Eric Schmidt, Larry Ellison και ο John Doerr.


Τα τελευταία χρόνια η τύχη του Mark και του Facebook αυξήθηκαν κατά 238% σε 13,5 δισεκατομμυρίων δολάρια, οι επενδύσεις από εταιρείες όπως η Goldman Sachs την αύξησε στα $50 δισεκατομμύρια.

Πηγή: http://peiratik0.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet