Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ .....ΜΟΥΣΙΚΗ



Ονομάζεται hi-Sun και φιλοδοξεί να μας γίνει απαραίτητη στις διακοπές. Πρόκειται για μια τεχνολογικά προηγμένη πετσέτα θαλάσσης, η οποία μέσα στο άνετο μαξιλάρι που φέρει στο επάνω μέρος κρύβει ένα ζευγάρι ηχείων.

Σύμφωνα με τους επινοητές τής hi-Sun, οι λάτρεις των μουσικών συσκευών αναπαραγωγής αρχείων mp3 δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για τα αντιαισθητικά σημάδια από τα καλώδια των ακουστικών όταν βρίσκονται εκτεθειμένοι στον ήλιο. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνδέσουν τη συσκευή τους στην πετσέτα μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB.

«Η συγκεκριμένη πετσέτα προσφέρει πλεονέκτημα στους κατόχους της έναντι των υπολοίπων λουομένων» αναφέρει εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας. «Εν όσω άλλοι θα μπλέκονται με τα καλώδιά τους, οι χρήστες της hi-Sun θα απολαμβάνουν τον ήλιο και τη μουσική τους, η οποία θα ακούγεται από τα ηχεία του αναπαυτικού μαξιλαριού»προσθέτει.

Η πετσέτα διαθέτει ακόμη τη δυνατότητα μετατροπής της σε σακίδιο πλάτης για την εύκολη μεταφορά της. Διατίθεται σε μπλε, ροζ και μαύρο χρώμα και η τιμή της αγγίζει τα 55 δολάρια - δηλαδή περίπου 38 ευρώ.

Πηγή : tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet