Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ...ΦΙΛΙΑ !

 

 Ούτε γατάκι να ήταν

Πολλοί θα χαρακτήριζαν τον μοναχό τρελό εάν τον έβλεπαν όχι μόνο να έρχεται τόσο κοντά με το μικρό τιγράκι, αλλά να παίζει μαζί του κι όλας. Και όμως το τιγράκι όχι μόνο δεν τον τραυματίζει αλλά ανταποκρίνεται στο παιχνίδι, και μάλιστα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της μαμάς τίγρης.

Η πρωτοφανής αυτή φιλία απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του ερασιτέχνη φωτογράφου Hendro Hioe. Ο τελευταίος έτυχε και ταξίδευε στην περιοχή της Kanchanaburi της Ταϊλάνδης, όπου και άκουσε τις φήμες για έναν μοναχό που είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία με μία οικογένεια τίγρεων. Όπως ήταν φυσικό δεν έχασε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και ξεκίνησε την αναζήτηση των περιέργων αυτών φίλων.


Μετά από μερικές μέρες κατάφερε και τους εντόπισε, όμως το τιγράκι δεν ήταν πρόθυμο να καθίσει ακίνητο για να το φωτογραφίσει. Σε μία από τις προσπάθειες του μοναχού να το κρατήσει για να βγούνε φωτογραφία, το άρπαξε από την ουρά, αλλά αυτό όπως εξιστορεί και ο Hendro δεν έδειξε να ενοχλείται. Σε μία άλλη φωτογραφία, ο μοναχός κάθεται πάνω στην πλάτη της μαμάς τίγρης και την έχει πάρει αγκαλιά, κάτι που φυσικά δεν θα το επέτρεπε σε οποιονδήποτε η τίγρη.


Ωστόσο ο μοναχός δεν είναι οποιοσδήποτε, τις πλένει, τις ταΐζει και τους συμπεριφέρεται σαν να είναι πραγματικά η οικογένεια του και αυτές από φαίνεται δείχνουν να το εκτιμούν και να αισθάνονται πολύ οικεία μαζί του.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet