Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΒΟΜΒΑ -ΔΙΑΖΥΓΙΟ !

Μετά τον πριγκιπικό γάμο, τώρα φαίνεται πως θα έχουμε και πριγκιπικό διαζύγιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, Κάρολος και Καμίλα ετοιμάζονται να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.
karolos-kamila
 
Όπως γράφει το «Globe Magazine», το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έπειτα από 5 χρόνια έγγαμου βίου και καλείται να αποφασίσει πως θα μοιραστούν τα κοινά περιουσιακά στοιχεία αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να πάρει ο καθένας τον δρόμο του.
Πηγές που δεν κατονομάζονται λένε στο περιοδικό πως η Καμίλα δεν βλέπει με καλό μάτι τις υποχρεώσεις που απορρέουν λόγω της θέσης της δίπλα στον πρίγκιπα και προτιμά να περνά περισσότερη ώρα μακριά από επίσημες εκδηλώσεις και δίπλα στα εγγόνια της. Παράλληλα, φέρεται να προτιμά να αποσυρθεί στην βρετανική εξοχή, κάτι που ο Κάρολος ούτε να συζητήσει θέλει.
Προς το παρόν, από το παλάτι δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση που να διαψεύδει το δημοσίευμα. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος θέλει το ζευγάρι να χωρίζει. Πριν από περίπου ένα χρόνο, το «Express Magazine» έγραψε πως η δούκισσα της Κορνουάλλης συνειδητοποίησε πως η προσωπική της ζωή δίπλα στον Κάρολο πήγε στράφι. Και να σκεφτείς -αν οι φήμες χωρισμού επαληθευτούν- πως ο Κάρολος δήλωνε δεξιά και αριστερά πως παντρεύτηκε την γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος 35 χρόνια.
Πριν από λίγο καιρό πάντως, το εξώφυλλο της εφημερίδας Globe δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Η Βρετανία βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο βασιλικό ροζ σκάνδαλο, που θέλει να έχουν περάσει από το κρεβάτι του πρίγκιπα Κάρολου τρεις άντρες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ίδια η σύντροφος του Κάρολου, Καμίλα Πάρκερ, προβαίνει στις σοκαριστικές αποκαλύψεις. »Η Καμίλα εκθέτει τη διπλή ζωή του Κάρολου» είναι ο υπέρτιτλος του κολοσιαίου τίτλου της εφημερίδας που προκαλεί γράφοντας »Ο Κάρολος είναι gay»!
Ο πρίγκιπας και πατέρας δύο παιδιών, του Ουίλλιαμ και του Χάρι, φαίνεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τρεις άνδρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας υπηρέτης του Μπάκινγχαμ!
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Καμίλα λύνει επιτέλους τη σιωπή της και ομολογεί ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι gay!
Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται στη δίνη ενός ροζ ομοφυλοφιλικού σκανδάλου. Το 2003 ένας μπάτλερ του Μπάκινγχαμ υποστήριξε ότι είδε τον Κάρολο να συμμετέχει σε ένα «άσεμνο επεισόδιο» (όργιο το λένε!).
Τι από όλα αυτά αληθεύει και τι όχι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Συνήθως δεν υπάρχει καπνός, εκεί που δεν υπάρχει φωτιά. Αλλά πάλι το παλάτι έχει επιλέξει να μην απαντάει σε δημοσιεύματα, η αξιοπιστία των οποίων είναι αμφίβολη.

  Πηγή: http://www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet