Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...........



Δείτε πως γλιτώνουν φόρο με βουλγαρική βοήθεια

Η οικονομική κρίση πλήττει όλο και περισσότερο τις τσέπες των Ελλήνων. Έτσι πολλοί ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων καταφεύγουν στην γειτονική Βουλγαρία , προκειμένου να προμηθευτούν πινακίδες κυκλοφορίας, διατηρώντας την ιδιοκτησία του οχήματος, αποφεύγοντας έτσι τα τέλη κυκλοφορίας και τις φορολογικές επιβαρύνσεις, καθώς και τα ακριβά ασφάλιστρα.
Ανάσα για τους επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών αποτελεί η έκτακτη εισφορά, για Ι.Χ. άνω των 2.000 κ.εκ. και τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας, θα αποφέρουν χρήματα στο ταμείο του κράτους.
Όμως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην ουσία καθώς οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. κλίνονται να πληρώσουν άλλα ποσά από αυτά που ήξεραν ότι θα πληρώσουν πριν από δύο χρόνια, όταν και αγόρασαν τα αυτοκίνητά τους, με τα επιπλέον χρήματα να ξεπερνούν το 400% του αρχικού ποσού.
Τι γίνεται στην Ελλάδα….
Πολλοί από τους ιδιοκτήτες ετοιμάζουν να καταθέσουν μαζικά τις πινακίδες των οχημάτων τους, καθώς κάθε οικογένεια έχει πλέον 2 και 3 αυτοκίνητα.
Άλλοι πάλι σκοπεύουν να προσφύγουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Ενώ πολλοί είναι εκείνοι που πηγαίνουν στην γειτονική χώρα με σκοπό να μειώσουν τα έξοδα που προκύπτουν από τη χρήση του αυτοκινήτου. Και δημιουργούν εκεί τη δικιά τους επιχείρηση. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουν τα τέλη κυκλοφορίας και τις φορολογικές επιβαρύνσεις, καθώς και τα ακριβά ασφάλιστρα και προμηθεύουν πινακίδες κυκλοφορίας, διατηρώντας την ιδιοκτησία του οχήματος.
Υπάρχει μάλιστα και σχετική αγγελία στο διαδίκτυο:
«Εάν τα έξοδα του αυτοκινήτου σας (τέλη κυκλοφορίας, κ.τ.λ.) σας έχουν εξαναγκάσει να θέσετε το αυτοκίνητο προς πώληση ή να παραδώσετε τις πινακίδες του, έχουμε την πλέον οικονομικότερη λύση για να μην το αποχωριστείτε! Σας προτείνουμε να σας μετατρέψουμε το αυτοκίνητό σας με βουλγαρικές πινακίδες είναι άκρως νομιμότατο, δοκιμασμένο, δεν υπάρχει κίνδυνος κατάσχεσης από τις ελληνικές αρχές, διότι σας εξασφαλίζουμε βουλγαρική άδεια παραμονής, όπου σας δίνει επιπλέον δικαίωμα να αγοράσετε αυτοκίνητα από την Ε.Ε. Τα έξοδα είναι τα εξής:
1ος χρόνος
1001-2500 κ.εκ. = 1.000 €
2501-3150 κ.εκ. = 1.100 €
3151 κ άνω κ.εκ. = 1.200 €
2,3,4ος... χρόνος
1001-2500 κ.εκ.= 400 €
2501-3150 κ.εκ. = 500 €
3151 κ άνω κ.εκ. = 550 €
Χρυσές δουλειές στη Βουλγαρία
Πολλοί εμπιστεύονται γραφεία που οι άνθρωποι τους γνωρίζουν πολύ καλά το φορολογικό καθεστώς και με απολύτως νόμιμο, όπως λένε, τρόπο, δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να κυκλοφορούν με αυτοκίνητα που φέρουν βουλγαρικές πινακίδες. Του εμφανίζουν μάλιστα χαρτιά ότι πληρώνει ενοίκιο στη Βουλγαρία και του ανοίγουν τραπεζικό λογαριασμό (με το κατατεθέν ποσό να είναι τουλάχιστον 200 ευρώ.) Αρκεί να φαίνεται ότι έχει ο ενδιαφερόμενος ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Στην πράξη αυτό σημαίνει μείωση του κόστους ετήσιων εξόδων (τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια) που φτάνει και στο 1/3 από αυτά που θα πλήρωνε κάποιος στην Ελλάδα με το σημερινό καθεστώς.
Τι προβλήματα υπάρχουν…
Πρέπει πρώτα το αυτοκίνητο να ταξιδέψει στη Βουλγαρία. Ωστόσο, υπάρχει το πρόβλημα πώς ένα αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες που αλλάζει σε βουλγαρικές, μπορεί να επιστρέψει έπειτα από χρόνια στην Ελλάδα και πάλι με ελληνικές, εάν και εφόσον πληρώσει τους δασμούς.
Η λύση δεν είναι και η καλύτερη, οπότε έρχεται άλλη πρόταση από τη... Γερμανία ή και τη Βουλγαρία, όπου ο Έλληνας μπορεί να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο και με τον τίτλο ιδιοκτησίας να βγάλει βουλγαρικές πινακίδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet