Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ






Μετά βαΐων και κλάδων υποδέχτηκαν οι Καναδοί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ, που έκαναν στην Οτάβα το πρώτο επίσημο ταξίδι μετά το γάμο τους.
Το πριγκιπικό ζεύγος παραβρέθηκε σε τελετή στο Εθνικό Μνημείο Πολέμου, όπου τους περίμενε πλήθος κόσμου με σημαιούλες και λουλούδια στα χέρια.
Θετικές εντυπώσεις απέσπασε η Κέιτ με το μπλε φόρεμά της, ενώ οι συγκεντρωμένοι προσπαθούσαν να της δώσουν ένα λουλούδι ή να της πιάσουν το χέρι.
«Το ταξίδι σας αυτό αποτελεί την αρχή του ταξιδιού σας στις καρδιές των Καναδών», είπε ο πρωθυπουργός του Καναδά, Στίβεν Χάρπερ. «Είναι τιμή και χαρά μας που επιλέξατε εμάς για το πρώτο σας επίσημο ταξίδι».
Ανταποδίδοντας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανέφερε: «Εμείς ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλωσόρισμα. Η Κάθριν και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ στον Καναδά».
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν θα παραμείνουν στην περιοχή μέχρι τις 2 Ιουλίου, οπότε και θα μεταβούν στο Μόντρεαλ. Στις 3 Ιουλίου θα επισκεφθούν το Κεμπέκ, ενώ την ίδια ημέρα και την επόμενη θα επισκεφθούν το νησί Πρινς Έντουαρντ. Από τις 4 μέχρι τις 6 Ιουλίου θα πάνε στις Βορειοδυτικές Επαρχίες. Το ζεύγος, από τις 6 μέχρι και το τέλος της επίσκεψης του, στις 8 Ιουλίου, θα βρίσκεται στην Αλμπέρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet