Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΠΕΤΑΓΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ !!!



 
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος στο δεύτερο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους και επικράτησε με 4-1 της Λοκομοτίβ Σόφιας. Οι Περιστεριώτες απέδωσαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και άφησαν άριστες εντυπώσεις, παρότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Το σκορ άνοιξε στο 24΄, όταν ο εξαιρετικός Μπέλιτς πάσαρε στον Αναστασάκο για να κάνει εκείνος το 1-0 και ο ίδιος παίκτης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 45΄ διπλασίασε τα τέρματά του. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Σκόνδρας, ενώ ο Αναστασάκος είχε προειδοποιήσει με σουτ στο 17΄ που δε βρήκε στόχο.
Ο Μπέλιτς στο 54΄ έγινε από δημιουργός εκτελεστής, καθώς ο Αναστασάκος γύρισε τη μπάλα στην περιοχή, ο Σφακιανάκης δεν κατάφερε να σουτάρει, αλλά ο νεοαποκτηθείς μέσος βρήκε στόχο. Η Λοκομοτίβ μείωσε με τον Αντόνοφ στο 69΄, όμως ο Επστάιν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Σφακιανάκη σκόραρε στο 78΄, στο πρώτο του ματς με τη φανέλα του Ατρόμητου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν (66΄ Ραχιώτης), Σκόνδρας (83΄ Μπιλίτσης), Γιαννούλης (58΄ Νάστος), Τόμας (58΄ Φυτανίδης), Ζουέλα (83΄ Αργυρός), Μπάλας (58'  Μακρής), Τάτος (66΄ Λημνιός), Σφακιανάκης (79΄ Γρομητσάρης), Μπέλιτς (58΄ Καραμάνος), Αναστασάκος (58΄ Καϊμακαμούδης), Καραγκούνης (46΄ Επστάιν).

Πηγή: atromitosfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet