Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΚΑΙ Γ@@@@@Ω ΤΗΝ ΚΟΛΟ...ΦΑΡΔΙΑ ΤΗΣ !!



Θεωρείται ως μια από τις πιο τυχερές γυναίκες στον κόσμο κι όχι άδικα. Η Joan Ginther κατάφερε να έχει την τύχη με το μέρος της όχι μια ούτε δύο αλλά συνολικά τέσσερις φορές!

Η 63χρονη γυναίκα από την Αμερική κέρδισε εξωφρενικά ποσά αγοράζοντας ξυστό τα οποία κόστιζαν από 19 δολάρια μέχρι 50 δολάρια. Η τυχερή  γυναίκα αγόρασε τις τρεις από τέσσερις τυχερές της κάρτες από το πρατήριο βενζίνης της περιοχής Bishop όπου και είχε περάσει μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας.


Το πρώτο ξυστό, το οποίο αγόρασε το 1993 της απέδωσε κέρδος ύψους 5.368.110 δολάρια, με το δεύτερο, το οποίο αγόρασε το 2006 κέρδισε 2.277.380 δολάρια και δύο χρόνια αργότερα κέρδισε 3.253.400 δολάρια.


Η γυναίκα, η οποία διατηρεί χαμηλό προφίλ αδυνατεί να εξηγήσει το πώς έχει φανεί τόσο τυχερή ενώ ο επικεφαλής της επιτροπής της Λοταρίας του Τέξας δήλωσε: «Προφανώς έχει γεννηθεί κάτω από κάποιο τυχερό αστέρι», απορρίπτοντας οποιαδήποτε υπόνοια ότι μπορεί να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την όλη υπόθεση.

Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και πυροδοτεί τα κακεντρεχή σχόλια που θέλουν τη γυναίκα να έχει «λερωμένη τη φωλιά της» είναι το γεγονός ότι παρόλο που αυτή δεν είναι πλέον κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής οδηγεί τουλάχιστον 1.400 μίλια για να αγοράσει τα περιβόητα ξυστό.


Παράλληλα, το γεγονός ότι ασχολείται επαγγελματικά με τη στατιστική και τις πιθανότητες καθώς έχει και διδακτορικό στα μαθηματικά κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η γυναίκα μπορεί να έχει βρει κάποια μέθοδο που τη βοηθάει να κερδίζει.


Επιπλέον, οι κακές γλώσσες τη θέλουν να έχει κάνει κάποια κρυφή συμφωνία με τον πωλητή της καθώς ισχυρίζονται ότι η γυναίκα έρχεται στη συγκεκριμένη περιοχή μόνο για να αγοράσει ξυστό. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η Joan αγοράζει άπειρα ξυστό, τα βάζει σε πλαστικές σακούλες και στη συνέχεια πηγαίνει σε κάποιο φτηνό μοτέλ.


Αντίστοιχα, υποστηρίζουν ότι μπορεί να έχει κάνει κάποια ανάλογη συμφωνία και με τον πωλητή της περιοχής Kingsville από όπου και προμηθεύτηκε το ξυστό που της έδωσε και την τελευταία της νίκη.


Πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν την υπερβολική τύχη της γυναίκας. Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει για καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet