Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!



Σάλος έχει προκληθεί στην Γαλλία για ένα νέο βιβλίο που εξέδωσαν δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας "Le Monde" με τίτλο "Ο Σαρκοζί με σκότωσε", όπου 30 επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι εξιστορούν πώς η καριέρα τους καταστράφηκε εξαιτίας του Γάλλου προέδρου ή του περιβάλλοντός του.

Σε αυτό, η Ιζαμπέλ Πρεβόστ-Ντεπρέ, η δικαστής η οποία είχε αρχίσει την έρευνα για την υπόθεση, λέει ότι μια μάρτυρας κατέθεσε πως είχε δει την Λ.Μπετανκούρ να δίνει χρήματα στον Σαρκοζί, όταν εκείνος πραγματοποιούσε προεκλογική εκστρατεία.

«Η νοσοκόμα της Λιλιάν Μπετανκούρ είπε στη στενογράφο μου, αφού ανακρίθηκε από εμένα: "Είδα (να γίνονται) πληρωμές σε μετρητά στον Σαρκοζί, αλλά δεν μπορούσα να το πω στην κατάθεσή μου"» φέρεται να δήλωσε η Πρεβόστ-Ντεπρέ.

Το γραφείο του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί διέψευσε την Τετάρτη τις κατηγορίες που διατυπώνονται σε δημοσιεύματα της εφημερίδας Liberation και του περιοδικού L' Express, σύμφωνα με τα οποία η ιδιοκτήτρια της αυτοκρατορίας καλλυντικών L' Oreal Λιλιάν Μπετανκούρ, τού έδωσε χρήματα για την προεκλογική του εκστρατεία το 2007.

«Οι κατηγορίες είναι σκανδαλώδεις, ανυπόστατες και αναληθείς» δήλωσε εκπρόσωπος της γαλλικής προεδρίας.
http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet