Η ζωή ρόδα είναι και γυρίζει λένε, αλλά στην περίπτωση της Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου μάλλον ταιριάζει το «ουκ αλέκτωρ λαλήσει τρεις» καθώς τα πανηγύρια στη Βουλή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ψήφιση του νόμου-πλαίσιο, δε φαίνεται να κράτησαν για πολύ.
Πριν καλά- καλά κοπάσουν τα χαμόγελα, άρχισαν τα πρώτα προβλήματα και ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας από «κατήγορος» έγινε «κατηγορούμενη» για τη σημερινή κατάσταση σε σχολεία και πανεπιστήμια. Καθυστέρηση στα αποτελέσματα των πανελληνίων, λάθη στη συμπλήρωση των μηχανογραφικών, κενά στα σχολεία, βιβλία που θα φτάσουν στους μαθητές τον Οκτώβριο και φυσικά καταλήψεις στα περισσότερα Πανεπιστήμια της χώρας, έχουν αποδημήσει την εικόνα επιτυχίας που προσπαθούσαν στο «Μαρούσι» να περάσουν εδώ και καιρό.
Πλέον, μετά το «συγγνώμη» σε μαθητές και γονείς, έχει ακολουθήσει ένα μπαράζ απολογητικών δηλώσεων προκειμένου να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα και να αιτιολογηθούν οι αστοχίες, οι οποίες έχουν αρχίσει να προκαλούν και γκρίνιες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό λοιπόν κυρία Υπουργέ καλό είναι να πανηγυρίζουμε μόνο όταν όλα είναι καλώς καμωμένα… και όχι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους. Γιατί όποιος θάβει ένα πρόβλημα και δεν το λύνει, θα το ξαναβρεί σίγουρα μπροστά σου… που λέει και ο λαός.
http://www.prionokordela.gr