Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΛΒΕΡΔΕ: ΗΤΑΝ ...ΑΤΥΧΗΜΑ !!

 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξή που είχε η αναμέτρηση στο Γ. Καραϊσκάκης” και ότι οι “ερυθρόλευκοι” τη νίκη από το ΟΦΗ, αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0.

Μιλώντας αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης στην κάμερα της NOVA, ο Βαλβέρδε χαρακτήρισε το αποτέλεσμα (2-2) “ατύχημα”, αφού η ισοφάριση προήλθε από “… δυο φάσεις από το πουθενά, δυο δικά μας λάθη”.

Παράλληλα δεν θέλησε να αναζητήσει δικαιολογίες στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Κοστάντσο.

Ο Βαλβέρδε σχολίασε στην κάμερα της Nova:

“Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα και αυτό το λέω γιατί είχαμε όλο το παιχνίδι στην περιοχή του ΟΦΗ και σε δύο στιγμές από δικά μας λάθη ισοφαριστήκαμε.

Δεν νομίζω πως είναι δικαιολογία το παιχνίδι για τη Ντόρτμουντ, οι παίκτες το θέλανε πολύ το ματς, δεχθήκαμε δύο γκολ από δύο μακρινές ουσιαστικά φάσεις και παρότι είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού ισοφαριστήκαμε από το πουθενά και χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς”.

Αργότερα στην συνέντευξη Τύπου είπε:

“Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς, ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε παίζοντας πολύ κλειστά και κατάφερε να μας ισοφαρίσει με δυο μακρινές μπαλιές από ισάριθμες στημένες φάσεις. Δυσκολευόμασταν να κάνουμε ευκαιρίες από τον τρόπο που αγωνίζονταν ο αντίπαλος, με σχεδόν όλη την ομάδα στην άμυνα. Η αλήθεια είναι πως με το παιχνίδι στο 2-0 κάναμε το λάθος να πιστέψουμε πως είχε τελειώσει ο αγώνας και το πληρώσαμε.

Οι ευθύνες που μου αναλογούν στο σημερινό παιχνίδι είναι οι ίδιες με αυτές που μου αναλογούν και σε όλα τα υπόλοιπα, είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε αρνητικό. Μέχρι το 75’ θεωρούσαμε το ματς τελειωμένο και από δύο φάσεις που έγιναν μπορώ να πω από το πουθενά, χάσαμε ένα δικό μας ματς. Δεν σκέφτομαι ότι το αποτέλεσμα είναι ευθύνη του τερματοφύλακά μας, γιατί μπορεί να έκανε ένα λάθος στη φάση του πρώτου γκολ, ωστόσο είχε δυο πολύ καλές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο και είναι νομίζω άδικο να τον κρίνουμε από ένα λάθος. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται με 10 παίκτες πίσω από το κέντρο είναι λογικό να αντιμετωπίζεις δυσκολίες, αλλά αυτό είναι κάτι που έπρεπε να το διαχειριστούμε εμείς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet