Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΙΤ!!




Η δεύτερη  μεγάλη αμερικανική επανάσταση μόλις ξεκίνησε. Τόσο το κίνημα Occupy Wall Street, όσο και αυτό του Tea Party, αντιπροσωπεύουν μια βαθιά αγανάκτηση από πλευράς των απλών πολιτών απέναντι στις δυνάμεις που τους κυβερνούν. Απέναντι στα συμφέροντα των πλουτοκρατών, που ελέγχουν τα δυο μεγάλα αμερικανικά πολιτικά κόμματα.
Αυτά τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου υπαγορεύουν την χάραξη της αμερικανικής οικονομικής πολιτικής, μέσω του ελέγχου που ασκούν στην Κεντρική Τράπεζα, και των σχέσεων διαπλοκής που συνδέουν κάποιες οικογένειες και ομάδες μεταξύ τους, και που με τη σειρά τους ελέγχουν τον τύπο, και γενικά τα ΜΜΕ.
Μέσα από την αχαλίνωτη πλεονεξία τους, κερδοσκοπούν εις βάρος του λαού, χειραγωγώντας την πολιτική (εσωτερική και εξωτερική), κυνηγώντας μανιωδώς το όνειρο μιας νέας παγκόσμιας τάξης.
Λεηλατούν την αμερικανική οικονομία, στέλνοντας την βιομηχανία της στο εξωτερικό, και αυξάνοντας την ανεργία και τη στέρηση στο εσωτερικό, εγκαθιδρύοντας  παράλληλα ένα σύστημα δουλείας σε μακρινές χώρες.
Επιπρόσθετα, οι σκοτεινές αυτές δυνάμεις διεξάγουν πολέμους αυτοκρατορικής κυριαρχίας στη Μέση Ανατολή και αλλού, οδηγώντας τις ΗΠΑ σε πτώχευση, και στερώντας τους Αμερικανούς πολίτες από τα πιο βασικά και στοιχειώδη δίχτυα κοινωνικής ασφάλειας, καταστρέφοντας για πάντα την μεσαία τάξη.
Κάποιοι μεγιστάνες της Wall Street, όπως ο επικεφαλής της Goldman Sachs Lloyd Blankfein, που βγάζει περισσότερα από $100 εκατ. το χρόνο σε μισθούς και μπόνους, ξεζουμίζουν τους φτωχούς συνταξιούχους, στερώντας τους κάθε δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Πρόκειται για πραγματικούς πειρατές, που λειτουργούν μέσω ισχυρών ομάδων όπως είναι η λέσχη Bilderberg, η Τριμελής Επιτροπή (Trilateral Commission), και το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), αλλά και μέσα από διάφορα (αφορολόγητα) ιδρύματα, και δεξαμενές σκέψης. Σε αυτή την άσκηση παγκόσμιου ελέγχου, κεντρικός είναι και ο ρόλος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Και ενώ αυτοί οι πλουτοκράτες ληστές χρησιμοποιούν κάθε μέσο και πόρο που έχουν στη διάθεσή τους για να κατευθύνουν την πολιτική κατάσταση, υπονομεύοντας ακόμη και τα κινήματα διαμαρτυρίας, υπάρχει το ενδεχόμενο επιτέλους, να ξεσπάσει μια σκληρή λαϊκή αντίδραση εναντίον τους.
Μπορεί τα ελεγχόμενα ΜΜΕ να θέλουν να βάλουν το κίνημα Occupy Wall Street να συγκρουστεί με το Tea Party, όμως και τα δυο αυτά κινήματα έχουν πολλά κοινά σημεία. Η κλιμακούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια επιδεικνύει μια καταπληκτική σύγκλιση μεταξύ της παραδοσιακής αριστεράς και της παραδοσιακής δεξιάς, που αν εκδηλωθεί με ενότητα, θα αποτελέσει ισχυρή δύναμη, η οποία και θα ήταν ικανή να διαλύσει τις ελίτ που κυβερνούν την Αμερική και τον κόσμο.

American Free Press
http://americanfreepress.net/?p=1156

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet