Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !


Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο Καραϊσκάκη και διατηρήθηκε στους τέσσερις βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, έστω και με δυο ματς περισσότερα.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος πέτυχε από νωρίς τον αντικειμενικό του στόχο με αντίπαλο τα Γιάννενα. Με δύο γκολ στα πρώτα 45 λεπτά από Φουστέρ (9) και Τζεμπούρ (43') οι ερυθρόλευκοι είχαν επιτελέσει στο έπακρο το καθήκον τους.

Το ζεύγος τερμάτων άλλωστε απέναντι στην κλειστή άμυνα των φιλοξενουμένων δεν ήταν και η πιο εύκολη υπόθεση του κόσμου. Περισσότερο μίλησε η ποιότητα των δύο σκόρερ παρά δούλεψε η δημιουργία του ερυθρόλευκου μηχανισμού.

Όπως και να έχει, το τείχος που είχε στήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε διασπαστεί εις διπλούν.

Θα περίμενε κανείς πως στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός θα συνέχιζε στο ίδιο τέμπο των τελευταίων παιχνιδιών φτάνοντας σε ακόμα ένα υψηλό σκορ. Όμως τα Γιάννενα είχαν διαφορετική άποψη. Είναι προς τιμήν της ομάδας του Αναστασιάδη πως στο δεύτερο ημίχρονο (και μετά την αναγκαστική αλλαγή του Λίλα) τα Γιάννενα βγήκαν στο γήπεδο για να παίξουν μπάλα και να κυνηγήσουν το γκολ που θα τους έβαζε μέσα στο παιχνίδι.

Ναι μεν με επιθετική διάθεση, αλλά χωρίς ευκαιρίες, η διαχείριση του 2-0 φάνηκε να είναι βούτυρο στο ψωμί του Βαλβέρδε.

Δεν κινδύνεψε ο Ολυμπιακός στο καλό διάστημα των φιλοξενούμενων και διασφάλισε εύκολα το τρίποντο.

Πλέον το σερί διευρύνεται στις πέντε συνεχόμενες νίκες και μάλιστα δίχως ο Ολυμπιακός να έχει δεχθεί γκολ. Συνολικός συντελεστής γκολ 18-0 και το μήνυμα του πρωταθλητή προς... πάσα κατεύθυνση εστάλη.

Στα παραλειπόμενα αλλά όχι ασήμαντα του παιχνιδιού η αποθέωση του Τάσου Πάντου από τον κόσμο των ερυθρόλευκων στην επιστροφή του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τη φανέλα των Ιωαννίνων. Πέρα από το θερμή υποδοχή που γνώρισε για ένα λεπτό στο τέλος άκουσε ρυθμικά το όνομα του από τον κόσμο του Ολυμπιακού και ανταπέδωσε. Οι δύο πλευρές δεν έκρυψαν ποτέ το κάτι (πολύ) παραπάνω από συμπάθεια που υπάρχει σε αυτή τη σχέση...

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet